Hoe XP Verliesloos Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe XP Verliesloos Te Herstellen
Hoe XP Verliesloos Te Herstellen

Video: Hoe XP Verliesloos Te Herstellen

Video: INSANE XP EXPLOIT! 100K XP EVERY 10 MINUTES (Season of the Splicer) 2022, November
Anonim

Het grootste probleem bij het opnieuw installeren van besturingssystemen is het verlies van sommige gegevens. Soms is deze informatie uiterst belangrijk voor de gebruiker en is het verdwijnen ervan volkomen ongewenst. Als de harde schijf in meerdere partities is verdeeld, worden meestal alle gegevens uit het gebied met het vorige besturingssysteem verwijderd. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw gegevens op te slaan.

Hoe XP verliesloos te herstellen
Hoe XP verliesloos te herstellen

Het is nodig

  • Windows XP-installatieschijf
  • Tweede computer

instructies:

Stap 1

De zekerste en snelste manier is om de informatie die je nodig hebt naar een andere harde schijf te kopiëren. Verwijder hiervoor uw harde schijf uit de systeemeenheid en sluit deze als extra harde schijf aan op een andere computer. Kopieer alle bestanden naar uw belangrijkste harde schijf.

Stap 2

Installeer de nieuwere versie van Windows XP over de oude. Formatteer tijdens de installatie niet de partitie waarop het systeem is geïnstalleerd. Kopieer vervolgens alle gegevens die u nodig hebt naar het tweede gedeelte. Het installeren van een besturingssysteem over een oud besturingssysteem is zeer ongewenst voor de stabiele werking van het systeem. Daarom moet u deze partitie formatteren en Windows er opnieuw op installeren.

Stap 3

Installeer het nieuwe besturingssysteem op een partitie die niet de vorige versie bevat. Uiteraard hoeft u voor de installatie geen partities te formatteren. Na het kopiëren van de bestanden kunt u zelf bepalen wat u het beste kunt doen. Formatteer de oude partitie van het besturingssysteem of installeer Windows XP op de oude, vooraf geformatteerde partitie.

Stap 4

U kunt ook proberen het besturingssysteem te herstellen zonder opnieuw te installeren. Om dit te doen, selecteert u bij het kiezen van de opties voor het installeren van Windows XP "Systeemherstel" of gebruikt u de download van het herstelcontrolepunt.

Populair per onderwerp