Een Nieuwe Database Maken In 1C Accounting

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Database Maken In 1C Accounting
Een Nieuwe Database Maken In 1C Accounting

Video: Een Nieuwe Database Maken In 1C Accounting

Video: Een Nieuwe Database Maken In 1C Accounting
Video: 1C:Enterprise. Create business applications in minutes. part 1. Desktop app 2024, Mei
Anonim

Vaak bedient een ervaren accountant niet één, maar meerdere organisaties. Als het type belasting en commerciële activiteit vergelijkbaar zijn, zal het voor een ervaren accountant niet moeilijk zijn om gegevens van meerdere bedrijven tegelijk bij te houden. Velen zullen het erover eens zijn dat het het handigst is om boekhoudkundige gegevens bij te houden in het 1C-programma, maar één sessie van het programma ondersteunt het werken met slechts één organisatie en de documentenbasis voor elk bedrijf moet afzonderlijk worden gemaakt.

Een nieuwe database maken in 1C accounting
Een nieuwe database maken in 1C accounting

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - 1C programma.

instructies:

Stap 1

Zoek via "Mijn Computer" de map waarin de documentenbank van de reeds verwerkte organisatie zich bevindt. Als u niet meer precies weet waar het zich op de harde schijf bevindt, start u het 1C-programma door te dubbelklikken op het pictogram. Selecteer in het venster "Start 1C" de reeds aangesloten basis, die geschikt is als prototype om te kopiëren. Klik op de knop "Wijzigen" en kijk naar het pad naar de database. Gooi de wijziging weg en sluit het vorige venster.

Stap 2

Kopieer de volledige inhoud van de prototypebasis volledig naar een nieuwe map. Geef de map een naam in een toegankelijke taal, zodat er in de toekomst geen vragen meer zijn over tot welke organisatie deze behoort. Voer het 1C-programma opnieuw uit en klik deze keer op de knop "Toevoegen". Geef een naam voor de basis, opnieuw voldoende identificatie van de basis die u aan het maken bent. Stel het pad naar de nieuwe database in door op de knop "Toevoegen" te klikken. Bevestig uw keuze en wacht tot het programma is geladen.

Stap 3

Ga naar de sectie "Service", "Organisatie-informatie" van het menu en wijzig de details en andere registratiegegevens in de informatie van de verbonden onderneming. Deze methode is heel eenvoudig en elimineert elk gehannes met instellingen en programmaconfigurator. De nieuwe onderneming erft echter alle documentatie samen met de basis. U kunt onnodige verwijderen door documenten te markeren voor verwijdering. Directory's van tegenpartijen en medewerkers (als de organisaties aan elkaar gerelateerd zijn) zijn nog steeds nuttig voor u.

Stap 4

Over het algemeen kunnen we stellen dat het maken van nieuwe databases met 1C-software op een personal computer niet zo moeilijk is. Ook zijn er op internet diverse video's te vinden die duidelijk laten zien hoe je met deze software werkt. U kunt vergelijkbare materialen gebruiken voor een duidelijkere en snellere studie van het 1C-programma.

Aanbevolen: