Hoe Maak Je Een Karaoke-bestand Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Karaoke-bestand Aan
Hoe Maak Je Een Karaoke-bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Karaoke-bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Karaoke-bestand Aan
Video: Britney Spears - Toxic (Karaoke Version) 2024, Mei
Anonim

Karaoke is een van de meest populaire entertainment van onze tijd geworden. Het is onprofessioneel zingen op een soundtrack waarvoor een speciaal apparaat nodig is. Maar hoe maak je je eigen karaoke-bestand, waaronder je je favoriete nummer zou kunnen spelen?

Hoe maak je een karaoke-bestand aan
Hoe maak je een karaoke-bestand aan

Noodzakelijk

KarMaker-programma

instructies:

Stap 1

Download KarMaker-software door de link te volgen https://www.izone.ru/multimedia/av-editors/karmaker.htm, installeer het programma op je computer, het is ontworpen om karaoke-bestanden te maken. Voer het uit, selecteer het menu "Bestand" en daar - de opdracht "Bestand openen"

Stap 2

Selecteer het gewenste muziekbestand in midi-formaat, op basis waarvan u een karaokebestand wilt maken. Vul de informatie in over de componist, de maker van het karaokebestand en de woordauteur.

Stap 3

Ga naar het Lirycs-tabblad, laad de tekst van het nummer erin, breek ze op in lettergrepen. Selecteer het = teken om te scheiden, aangezien ze niet aanwezig zijn in de songtekst. De spatie wordt door het programma gezien als een scheidingsteken. Gebruik daarom tussen het voorzetsel en het volgende woord, in plaats van een spatie, een onderstrepingsteken, bijvoorbeeld "In_le = suro = di = las e = loc = ka".

Stap 4

Breng vervolgens de songtekst van het nummer over naar de track van het midi-bestand, ga hiervoor naar het menu "Tekst", selecteer de opdracht "Laad tekst naar track" of druk op de overeenkomstige knop op de werkbalk, deze bevindt zich tussen de gesplitst venster en het woordvenster. Er wordt automatisch een raster gemaakt dat overeenkomt met de woorden en noten in de melodie.

Stap 5

Verwijder of voeg de benodigde rasterlijnen toe. Om een onnodige onderbrekingsregel te verwijderen, klikt u voor de regel, selecteert u het menu Raster, selecteert u daarin de opdracht Selecteren als start, selecteert u vervolgens de regel die moet worden verwijderd en selecteert u het item Selecteren als eind. Nadat u de tekstindeling heeft gewijzigd, voert u de opdracht uit het menu Tekst - Laad tekst naar track om een karaokebestand te maken.

Stap 6

Sla het voltooide karaoke-bestand op met behulp van het menu Bestand en de opdracht Opslaan. Om een nieuw bestand aan te maken, sluit u het programma af en voert u het opnieuw uit, want als u een nieuw midi-bestand opent, wordt het oude bestand vervangen door het nieuwe en blijven de uitlijning en uitsplitsing van de lettergrepen behouden. Dit is handig wanneer u snel een midi-bestand moet bewerken.

Aanbevolen: