Hoe Het Russische Lettertype Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Russische Lettertype Te Vervangen
Hoe Het Russische Lettertype Te Vervangen
Anonim

Om het Russische lettertype in verschillende programma's te vervangen, kunt u zowel lettertypebestanden aan het systeem toevoegen als speciale toepassingen. Om een lettertype te installeren, moet u eerst een geschikt lettertype vinden en dit naar uw computer downloaden.

Hoe het Russische lettertype te vervangen
Hoe het Russische lettertype te vervangen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Open uw browser, ga naar de site ifont.ru of xfont.ru om het gewenste lettertype te selecteren. Op deze pagina's zijn lettertypen gecategoriseerd. Kies degene die je leuk vindt en download naar je computer. Pak het archief uit in een willekeurige map, ga dan naar het hoofdmenu, selecteer "Configuratiescherm" en open vervolgens de map "Lettertypen".

Stap 2

Selecteer de opdracht "Lettertype installeren" in het menu "Bestand". Selecteer in het venster dat verschijnt in het verkennervenster de map waarin u de lettertypebestanden hebt uitgepakt. De lettertypenamen worden weergegeven in het bovenste venster. Klik op de naam van het lettertypebestand, klik op "OK". Of verplaats gewoon de lettertypebestanden naar deze map. Ga nu naar het programma om het Cyrillische lettertype te wijzigen en selecteer het gewenste lettertype.

Stap 3

Volg de volgende stap als Russische lettertypen niet in programma's worden weergegeven. Klik op de knop "Start", selecteer de optie "Uitvoeren", voer de opdracht Regedit in, zoek in de geopende register-editor de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / Nls / CodePage en zoek de waarde 1250, 1251, 1252, verander ze in 1251. Nu kunt u het Russische lettertype wijzigen in het gedownloade.

Stap 4

Installeer een speciale applicatie om Cyrillische lettertypen te wijzigen. Bijvoorbeeld Font Navigator 4.0. Het ondersteunt het zoeken naar lettertypen en het installeren / verwijderen van lettertypebestanden. Een van de beste programma's om met lettertypen te werken is de applicatie FontExpert 2007. Het is bedoeld voor het bekijken en installeren van lettertypen. Dit programma is ook in staat om problemen met lettertypen en voorbeeldlettertypen op te lossen. Het lettertype kan worden bekeken als tekst met een specifieke opmaak.

Stap 5

Om deze applicatie te installeren, opent u een browser, volgt u de link photoshope.ifolder.ru/6607839, downloadt u het installatiebestand en installeert u het programma. U kunt ook het programma Xfonter gebruiken (https://www.photoshope.ru/photoshop/fonts/X-Fonter-setup.rar)/

Aanbevolen: