Hoe Activesync Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Activesync Te Verwijderen
Hoe Activesync Te Verwijderen

Video: Hoe Activesync Te Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Configure Active Sync, Outlook Anywhere, Mapi Over Http In Exchange Server 2016 2023, Februari
Anonim

Microsoft ActiveSync is software die uw computer en Windows Mobile-apparaten synchroniseert. Met deze software kunt u gegevens uitwisselen met het Outlook-mailprogramma, afbeeldingen, Microsoft Office-documenten, audiobestanden, enz.

Hoe activesync te verwijderen
Hoe activesync te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als u een ActiveSync-synchronisatieprogramma hebt geïnstalleerd en het aangesloten apparaat niet ziet en niet kan synchroniseren, is het beter om deze software opnieuw te installeren. Eerst moet het programma volledig worden verwijderd.

Stap 2

Klik op "Start" - "Configuratiescherm" - "Programma's toevoegen of verwijderen". Zoek MS ActiveSync in de lijst en klik op Installatie ongedaan maken. Start vervolgens uw computer opnieuw op. Ga naar C:\Program Files\ en verwijder de map Microsoft ActiveSync.

Stap 3

Als u deze software niet kunt verwijderen met behulp van de bovenstaande standaardprocedure, moet u deze handmatig verwijderen. Om dit te doen, moet u acties ondernemen die wijzigingen in het register aanbrengen. Ernstige systeemstoringen kunnen optreden als u het register onjuist wijzigt. Doe voorzichtig.

Stap 4

Maak voor extra bescherming een back-up van het register voordat u wijzigingen aanbrengt. Bij een probleem kan het register met een kopie worden hersteld.

Stap 5

Als de ActiveSync-snelkoppeling op het bureaublad blijft staan, sleept u deze naar de Prullenmand of selecteert u deze en drukt u op de Del-toets. Ga naar C:\Program Files\ en verwijder de Microsoft ActiveSync-map door op de Shift + Del-toetscombinatie te drukken.

Stap 6

Klik op de knop "Start", klik vervolgens op het item "Uitvoeren", typ Regedit in de opdrachtregel en klik op de knop OK. Het venster "Register-editor" wordt geopend. Ga naar het menu "Bewerken" - "Zoeken".

Stap 7

Zoek en verwijder de volgende registersleutels:

HKey_Local_Machine \ Software \ Microsoft \ Windows \ Huidige versie \ Installatie ongedaan maken \ Windows CE Services

HKey_Local_Machine \ Software \ Microsoft \ Windows CE-services

HKey_Users \ Standaard \ Software \ Microsoft \ Windows CE-services.

Stap 8

Start vervolgens uw computer opnieuw op en installeer ActiveSync indien nodig opnieuw. Als het dialoogvenster Verbinden verschijnt nadat u opnieuw hebt opgestart, klikt u op Annuleren en gaat u verder met het opnieuw installeren van ActiveSync.

Populair per onderwerp