Een Mmorpg-spel Maken

Inhoudsopgave:

Een Mmorpg-spel Maken
Een Mmorpg-spel Maken

Video: Een Mmorpg-spel Maken

Video: Making a Playable MMORPG in 8 Hours 2022, December
Anonim

Games in mmorpg-formaat zijn een van de meest populaire op internet. Als commercieel product brengen ze goede dividenden op voor degenen die ooit in hun creatie hebben geïnvesteerd. Er zijn verschillende punten waarmee u rekening moet houden bij het maken van uw eigen spel.

Een mmorpg-spel maken
Een mmorpg-spel maken

instructies:

Stap 1

Onthoud vooral dat je spel een duidelijk idee moet hebben dat het onderscheidt van de rest. De moderne markt loopt over van fantasie- en sci-fi-games, en het is moeilijk om iets te bedenken dat niet meer in gebruik is. De eenvoudigste optie zou daarom zijn om bestaande games te analyseren om de meest succesvolle momenten te kiezen en deze te vertalen naar uw game. Denk niet alleen aan de punten met betrekking tot de hoofdgameplay, maar ook aan de ontwikkelingslijn van de gamewereld.

Stap 2

Verzamel een team van programmeurs en schets een idee voor hen, evenals mogelijke implementatiepunten. Het zou redelijk zijn om drie of vier mensen in vaste dienst te hebben die zowel het concept van het spel als de ontwikkelingslijn zullen ontwikkelen. Al het andere werk wordt gedaan door freelancers, waarbij één persoon niet meer dan één taak uitvoert. Op deze manier vermijdt u mogelijke informatielekkage.

Stap 3

Voer virale advertenties uit. Maak een videoclip die is gewijd aan het onderwerp van de game en start deze actief op sociale netwerken, op online videoservices. Promoot het spel actief voordat het wordt gelanceerd.

Stap 4

Gebruik gesloten bètatests om hiaten, bugs en onevenwichtigheden te vinden en op te lossen. Houd er rekening mee dat het testen minstens één tot twee maanden moet duren. Houd rekening met de wensen van de spelers en pas het spel aan.

Stap 5

Verdien geleidelijk geld met je spel. Voer voordelen en items in die met echt geld kunnen worden gekocht. Bedenk echter dat de onbalans tussen betalende en niet-betalende spelers niet groot kan zijn, anders is er een uitstroom van spelers.

Stap 6

Bepaal uw financieringsbeleid voor game-ontwikkeling. Houd er rekening mee dat als u geld inzamelt, het spel zich in een snel tempo ontwikkelt, maar tegelijkertijd wordt de winst verdeeld volgens de kapitaalinvestering en kunt u na verloop van tijd een werknemer van de eigenaar worden. Aan de andere kant, bij gebrek aan ingezamelde fondsen, bent u de enige eigenaar, maar tegelijkertijd financiert u alleen de ontwikkeling van het project.

Stap 7

Promoot het spel actief door spelers aan te trekken met bonussen en door de uitnodigingsmethode te gebruiken. Dus hoe meer cheques een speler uitnodigt, hoe meer bonussen hij zal ontvangen. Als alternatief kunt u overwegen om alleen bonussen uit te geven voor het geld dat een persoon in het spel investeert.

Populair per onderwerp