Hoe De Game Van De Afbeelding Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe De Game Van De Afbeelding Te Downloaden
Hoe De Game Van De Afbeelding Te Downloaden

Video: Hoe De Game Van De Afbeelding Te Downloaden

Video: Hoe De Game Van De Afbeelding Te Downloaden
Video: Squid Game 2024, Mei
Anonim

Veel programma's, waaronder games, worden als ISO-image van internet gedownload. Na het downloaden van een dergelijk bestand moet het naar schijf worden geschreven, waarmee een onervaren gebruiker bepaalde problemen kan ondervinden. Maar het is mogelijk om de game rechtstreeks vanuit de gedownloade afbeelding te installeren.

Hoe de game van de afbeelding te downloaden
Hoe de game van de afbeelding te downloaden

Noodzakelijk

Daemon Tools-programma

instructies:

Stap 1

Gebruik een van de programma's waarmee u informatie naar een cd kunt schrijven om de afbeelding te branden. Bijvoorbeeld Nero Burning ROM. Het is het beste om een versie te gebruiken die niet hoger is dan de zesde - deze is klein van formaat, snel geïnstalleerd. Nieuwere versies van Nero zijn te omvangrijk, maar u kunt er ook een ISO-image mee branden.

Stap 2

Start Nero Burning ROM door op "Start" - "Alle programma's" te klikken en vervolgens: Nero - Nero 6 Enterprise Edition (mogelijk heeft u een andere mapnaam) - Nero Burning ROM. Het programmavenster en het venster "Nieuw project" worden geopend. De linkerkolom zal standaard de dvd-rom (ISO) brandoptie gebruiken, klik op de knop Nieuw.

Stap 3

Selecteer in het geopende venster het menu-item "Bestand" - "Open", selecteer de vereiste ISO-afbeelding en klik op OK. Klik in het nieuwe venster op de knop "Branden". Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd een schijf te plaatsen om op te nemen. Plaats de cd in het station. Na het voltooien van de opname ontvang je een dvd waarmee je het spel op je computer kunt installeren.

Stap 4

Je kunt de game rechtstreeks vanuit de gedownloade afbeelding installeren met behulp van het Daemon Tools-programma. Het zal een virtueel station op uw computer creëren waarin u het ISO-image kunt uitvoeren, net als een gewone cd. Dit is erg handig, omdat het niet nodig is om de afbeelding naar schijf te schrijven. Maar indien nodig kunt u het in het programma zelf doen.

Stap 5

Nadat het programma is geïnstalleerd, wordt het hoofdvenster geopend, klik daarin op het pictogram met een groen plusteken - "Afbeelding toevoegen". Selecteer het gewenste bestand, het zal bovenaan het programma verschijnen in de sectie "Image Catalog". Als de schijfkopie automatisch wordt uitgevoerd, wordt er automatisch een venster geopend waarin u wordt gevraagd het spel te installeren. Als dat niet het geval is, klikt u op het pictogram Deze computer op het bureaublad, opent u de aangesloten virtuele schijf en voert u het installatiebestand van de game uit.

Aanbevolen: