Een Dvd-station Starten

Inhoudsopgave:

Een Dvd-station Starten
Een Dvd-station Starten

Video: Een Dvd-station Starten

Video: Создайте свой собственный Linux NAS - Часть 1: Аппаратное обеспечение 2022, December
Anonim

Problemen met het starten van het dvd-station treden in de meeste gevallen op bij het installeren van het besturingssysteem Microsoft Windows versie 7. Er kunnen verschillende redenen zijn en ze kunnen niet allemaal thuis worden opgelost. Problemen kunnen echter vaak worden opgelost met behulp van standaard OS-tools.

Een dvd-station starten
Een dvd-station starten

instructies:

Stap 1

Voer de herstartbewerking van de computer uit. Wacht tot het beginscherm is verdwenen. Om de procedure voor het openen van de veilige modus uit te voeren, drukt u op de functietoets F8.

Stap 2

Ga naar het menu Geavanceerde opstartopties van Windows en selecteer de opdracht Veilige modus zonder verificatie van stuurprogrammahandtekening.

Stap 3

Pas de geselecteerde wijzigingen toe door op de Enter-functietoets te drukken en selecteer het besturingssysteem dat u gebruikt in het opnieuw geopende opstartmenu.

Stap 4

Bevestig de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en probeer het dvd-station te starten.

Stap 5

Roep het hoofdmenu van het Windows 7-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken. Ga naar "Uitvoeren" om het probleem op te lossen met het starten van het dvd-station met behulp van een alternatieve methode met behulp van het hulpprogramma voor het bewerken van het register.

Stap 6

Typ regedit op de regel Openen. Klik op OK om de lancering van het hulpprogramma Register-editor te bevestigen. Deze actie impliceert de beschikbaarheid van beheerderstoegang tot systeembronnen.

Stap 7

Vouw de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlClass {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} uit en zoek de sleutels Upper Filters en Lower Filters.

Stap 8

Verwijder de gevonden parameters volledig en sluit het hulpprogramma Register-editor.

Stap 9

Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen op te slaan en probeer het dvd-station opnieuw te starten.

Stap 10

Vergeet niet om een ​​reservekopie van de geselecteerde registervertakkingen te maken om ze te kunnen herstellen in geval van onvoorziene omstandigheden, en onthoud altijd dat onjuiste bewerking van registervermeldingen kan leiden tot het onbruikbaar maken van het Windows-besturingssysteem en de noodzaak om het volledig opnieuw te installeren het.

Populair per onderwerp