Hoe De Standaardinstellingen Terug Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Standaardinstellingen Terug Te Zetten
Hoe De Standaardinstellingen Terug Te Zetten

Video: Hoe De Standaardinstellingen Terug Te Zetten

Video: LAPTOP RESETTEN NAAR FABRIEKSINSTELLINGEN 2022, December
Anonim

Een computer kan, net als elke andere techniek, falen. Dit kan worden veroorzaakt door een virus of een gedownload programma. In dergelijke situaties kunt u het probleem oplossen zonder de hulp van een specialist in te schakelen, maar het systeem eenvoudig terug te zetten naar de standaardinstellingen of het systeem te herstellen. Er zijn nogal wat manieren om het systeem te herstellen. Hier zijn er enkele.

Hoe de standaardinstellingen terug te zetten
Hoe de standaardinstellingen terug te zetten

Het is nodig

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Herstel de standaardinstellingen door te starten in de veilige modus. Om het systeem in de veilige modus in te schakelen, start u de computer en drukt u op de F8-toets. De systeemcommando's verschijnen op het zwarte scherm, waaronder "Veilige modus" selecteren. U kunt door de opdrachten navigeren met behulp van de pijltjestoetsen. Zodra de computer in de veilige modus wordt ingeschakeld, voert u een systeemherstel uit naar de oorspronkelijke instellingen. Start uw computer opnieuw op door "Windows normaal starten" te selecteren.

Stap 2

Herstel instellingen met de optie "Systeemherstel". Selecteer de optie "Systeemherstel" via het Configuratiescherm. Klik hiervoor op de knop "Start". Selecteer in het geopende venster "Configuratiescherm" en klik vervolgens op het tabblad "Systeem en beveiliging" (misschien alleen "Systeem" in eerdere versies van Windows). Selecteer de optie "Problemen zoeken en oplossen". In het geopende venster staat linksonder een inscriptie: "Herstel". Klik erop. Wanneer het venster wordt geopend, selecteert u de opdracht "Start Systeemherstel". Voordat u begint, kunt u naar de optie "Geavanceerde herstelmethoden" gaan. Met twee modi kunt u extra instellingen kiezen. Voordat u aan het werk gaat, bieden beide modi aan om gegevens op externe media op te slaan, wat niet overbodig is om informatie op te slaan.

Stap 3

Voer de optie "Systeemherstel" in. Het is mogelijk via andere items van de "Start"-knop. Klik hiervoor op "Start". Vervolgens stap voor stap: "Alle programma's", "Standaard", "Service", "Systeemherstel". Nadat u Systeemherstel hebt uitgevoerd, selecteert u een tijd om uw computer voor de eerste keer in te stellen. Het systeem wordt hersteld.

Populair per onderwerp