Hoe UTorrent-instellingen Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe UTorrent-instellingen Over Te Zetten
Hoe UTorrent-instellingen Over Te Zetten

Video: Hoe UTorrent-instellingen Over Te Zetten

Video: Hoe UTorrent-instellingen Over Te Zetten
Video: uTorrent Best Settings 2021🔧 Let's speed up uTorrent download speed! 2024, Mei
Anonim

Heel vaak is er een probleem van verlies van programma-instellingen bij gebruikers van de utorrent torrent-client. De systeemgegevens van het programma worden niet opgeslagen in de voor velen bekende map Program Files, maar in gebruikersmappen.

Hoe uTorrent-instellingen over te zetten
Hoe uTorrent-instellingen over te zetten

Noodzakelijk

Utorrent-software

instructies:

Stap 1

Bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem proberen gebruikers de benodigde programma's te kopiëren, rekening houdend met het behoud van hun registratiegegevens, enz. Als dit programma op uw computer is geïnstalleerd, bladert u door de map waar het door het installatieprogramma is gekopieerd - u zult in deze map niet de benodigde bestanden (configuratiebestanden en torrent-bestanden) vinden.

Stap 2

Om te voorkomen dat u de volgende keer de documenten en bestanden kwijtraakt die u nodig heeft, zoekt u nu de map die u nodig heeft. Open hiervoor Windows Verkenner, navigeer naar uw systeemstation en dubbelklik op de map Documenten en instellingen. Navigeer vervolgens naar de gebruikersmap. Binnen Application Data ziet u de gewenste uTorrent-map, de inhoud ervan moet worden gekopieerd, zelfs als u geen nieuw systeem gaat installeren.

Stap 3

Volg na het installeren van het nieuwe systeem hetzelfde pad en kopieer de inhoud van de opgeslagen map. Om de procedure voor het opslaan en herstellen van programma-instellingen te vergemakkelijken, wordt aanbevolen om uitvoerbare bat-bestanden te gebruiken. Maak op het bureaublad twee tekstbestanden en hernoem ze naar BackUp.bat en Restore.bat. Typ de volgende regel in het eerste bestand: kopieer "% gebruikersprofiel% / Application Data / uTorrent " "D: / Save / Zakachki / uTorrent / Options \. Kopieer in het tweede bestand" D: / Save / Zakachki / uTorrent / Opties " "% gebruikersprofiel% / Applicatiegegevens / uTorrent \.

Stap 4

Als de naam van de gebruikersmap Cyrillische tekens bevat, moet de volgende waarde vóór deze regels worden geschreven: chcp 1251.

Stap 5

Om alle actieve torrent-bestanden in dezelfde vorm op te slaan als in uw client, moet u utorrent starten, op de toetsencombinatie Ctrl + P drukken en naar het tabblad "Mappen" ("Mappen") gaan. Ga naar de sectie "Locatie van torrent-bestanden". Vink beide vakjes aan en stel de volgende waarden in: voor "Plaats downloads …" specificeer D: / Save / Zakachki / uTorrent / Tekushie \, en voor "Verplaatsen voltooid …" specificeer D: / Save / Zakachki / uTorrent / Gotovye \.

Aanbevolen: