Hoe Kom Je Uit Wifi

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Uit Wifi
Hoe Kom Je Uit Wifi

Video: Hoe Kom Je Uit Wifi

Video: Hoe Kom Je Uit Wifi
Video: Wifi verbinding maken of herstellen 2024, April
Anonim

Computerfabrikanten geven om ons gemak en ontwikkelen nieuwe manieren van communicatie. Draadloos internet verbaast tegenwoordig niemand meer: in cafés, thuis en op kantoor kun je met wifi toegang krijgen tot het netwerk zonder een kabel aan te sluiten.

Hoe kom je uit wifi
Hoe kom je uit wifi

instructies:

Stap 1

Wanneer u zich op een openbare plaats bevindt, wordt u vaak blootgesteld aan de wifi-zone. Je merkt misschien de speciale wifi-markeringen op de deuren van het café niet, maar je elektronische apparaat dat dit draadloze internetprotocol ondersteunt, zal het netwerk detecteren en er verbinding mee proberen te maken. Om uw telefoon, communicator of laptop te beschermen tegen ongeautoriseerde verbinding met het wifi-internet, plaatst u een speciaal verzoek in de verbindingsinstellingen.

Stap 2

Je kunt de wifi-module activeren of juist uitschakelen met een speciale knop met het antennebeeld, die zich op je laptop bevindt. Houd de functietoets "Fn" ingedrukt en druk tegelijkertijd op de toets met de antenne. Als je wifi hebt ingeschakeld, gaat er een speciaal lampje branden. Volg deze stap als je de draadloze internetverbinding wilt beëindigen. Een gedoofd lampje naast het antennebeeld geeft aan dat de wifi-verbinding voltooid is.

Stap 3

Als je in een groot winkelcentrum of kantoorruimte staat, kan je laptop meerdere wifi-internetmodules tegelijk detecteren. Als een draadloze verbinding wordt gedetecteerd, geeft een laptop of smartphone in de regel een verzoek om verbinding te maken met wifi op het scherm. U kunt het accepteren door uw voorkeursnetwerk te kiezen of de verbinding te weigeren. De verbinding wordt alleen gemaakt als het netwerk open is en geen wachtwoord vereist. Anders kunt u wifi inschakelen door het SSID-wachtwoord in te voeren.

Stap 4

Nadat u klaar bent met internetten, dubbelklikt u met de linkermuisknop op de snelkoppeling van de wifi-verbinding, die zich op de taakbalk van uw computer bevindt. In het geopende venster wordt weergegeven met welk draadloos netwerk u momenteel bent verbonden. Klik op de knop Uitschakelen en vervolgens op OK om uw acties te bevestigen.

Aanbevolen: