Hoe Kom Je Uit De Herstelmodus

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Uit De Herstelmodus
Hoe Kom Je Uit De Herstelmodus

Video: Hoe Kom Je Uit De Herstelmodus

Video: Hoe Kom Je Uit De Herstelmodus
Video: How to enter iPhone X into DFU / Recovery Mode 2024, Mei
Anonim

Systeemherstel is een systeemprocedure waarmee u kunt terugkeren naar een bepaald punt met bepaalde instellingen die op dat moment waren geïnstalleerd. Als u per ongeluk met het herstel bent begonnen, kunt u proberen deze modus te verlaten en te onderbreken.

Hoe kom je uit de herstelmodus
Hoe kom je uit de herstelmodus

instructies:

Stap 1

Als je niet alle stappen hebt doorlopen om de systeemherstelmodus te starten, probeer dan meerdere keren op de knop "Terug" of "Annuleren" in dit programma te klikken. Hiermee kunt u het sluiten of terugkeren naar het startscherm en andere herstelopties selecteren. Als het programma vastloopt en niet reageert op toetsaanslagen, drukt u op Ctrl + alt="Image" + Del op het toetsenbord en dwingt u het programma af te sluiten met behulp van de programmamanager.

Stap 2

Voer een dringende herstart van de computer uit als het herstelproces al is gestart. Om dit te doen, probeert u meerdere keren op de combinatie Ctrl + alt="Image" + Del te drukken en selecteert u de optie om opnieuw op te starten of af te sluiten in de programmamanager. Als dit niet helpt, drukt u op de Reset-knop op de systeemeenheid of houdt u de aan/uit-knop van de computer een paar seconden ingedrukt, wat resulteert in afsluiten of onmiddellijk opnieuw opstarten. Houd er rekening mee dat u deze actie op eigen risico en risico onderneemt - het onderbreken van het herstelproces kan leiden tot ernstige fouten in het systeem, waardoor het laden kan stoppen.

Stap 3

Selecteer de optie om het systeemherstel te annuleren zodra de procedure is voltooid en de computer opnieuw is opgestart. Start de herstelservice opnieuw en klik op de terugdraaiknop. Het proces om een herstel ongedaan te maken is identiek: het systeem voert de nodige bewerkingen uit en start de computer opnieuw op.

Aanbevolen: