Een Webcam Aansluiten Op Een Pc

Inhoudsopgave:

Een Webcam Aansluiten Op Een Pc
Een Webcam Aansluiten Op Een Pc

Video: Een Webcam Aansluiten Op Een Pc

Video: HOW TO INSTALL ANY WEBCAM - QUICK u0026 EASY! 2022, November
Anonim

Een webcam is het juiste middel om met gebruikers over de hele wereld te communiceren. Om dit te doen, volstaat het om toegang te hebben tot internet, een speciaal programma en de webcam zelf die op de computer is aangesloten. Je hebt ook Skype nodig, wat praktisch de standaard is om te bellen via internet.

Een webcam aansluiten op een pc
Een webcam aansluiten op een pc

Het is nodig

  • - Persoonlijke computer;
  • -Webcam;
  • - schijf met stuurprogramma's voor de webcam;
  • - Skypen.

instructies:

Stap 1

Om uw webcam aan te sluiten, steekt u de USB-kabel die van de webcam komt in een geschikte USB-poort op uw computer. U kunt de USB-poort aan zowel de achterkant als de voorkant van de systeemeenheid gebruiken.

Stap 2

Installeer daarna de software en stuurprogramma's die bij de camera zijn geleverd. De installatie van programma's en stuurprogramma's zelf is vrij eenvoudig en standaard: plaats de schijf van de camera in het station en wanneer de installatiewizard u daarom vraagt, volgt u de instructies op het scherm. Meestal komt het erop neer dat u de licentieovereenkomst accepteert en vervolgens op Volgende of Volgende klikt.

Stap 3

Start Skype nadat u klaar bent met het installeren van de programma's en stuurprogramma's die bij de camera zijn geleverd. Voer een testvideogesprek om uw webcam te testen. Klik hiervoor op het EchoTest-testcontact in het Skype-venster (in verschillende versies van Skype kan het anders worden genoemd) en voer een videogesprek door op de bijbehorende knop te klikken. Als alles in orde is, zie je in het oproepstatusvenster aan de rechterkant je afbeelding en kun je ook je stem horen nadat het robotmeisje vraagt ​​​​om iets te zeggen ter verificatie.

Stap 4

Als er geen beeld of geluid is, start u uw computer opnieuw op, opent u Skype opnieuw en controleert u in de instellingen welk apparaat wordt gebruikt om video en geluid vast te leggen. Geef je webcam op in de instellingen als daar een ander apparaat is geselecteerd. Herhaal dan de test. Nu zou alles moeten werken zoals het zou moeten, zo niet, probeer dan de stuurprogramma's op de camera te verwijderen en opnieuw te installeren, of neem contact op met de technische ondersteuning van de webcamfabrikant.

Populair per onderwerp