Een Webcam Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Webcam Aansluiten
Een Webcam Aansluiten

Video: Een Webcam Aansluiten

Video: Een Webcam Aansluiten
Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2024, Mei
Anonim

Als u internet gebruikt, hoort u gewoon over Skype. Met dit programma kun je gemakkelijk communiceren met vrienden en familie, ongeacht de afstand. Het enige dat hiervoor nodig is, is internet, het programma zelf en een webcam. Door de camera op een computer aan te sluiten, kunt u uw gesprekspartners zien, wat een zeer belangrijke factor is in communicatie.

Een webcam aansluiten
Een webcam aansluiten

Het is nodig

  • - Een computer;
  • -Webcam;
  • - Skype-programma.

instructies:

Stap 1

Het installeren van een webcam is vrij eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. De eerste stap is natuurlijk om de camera op uw computer aan te sluiten. Om dit te doen, steekt u hem in de USB-poort van uw pc. Wacht tot het besturingssysteem het aangesloten apparaat detecteert. Daarna worden de systeemstuurprogramma's voor dit apparaat automatisch geïnstalleerd. Als u een schijf met extra software bij uw webcam hebt ontvangen, kunt u ook de stuurprogramma's op deze schijf installeren. Na het installeren van de stuurprogramma's kan het in sommige gevallen nodig zijn om de pc opnieuw op te starten. Als er een melding verschijnt dat u uw computer opnieuw moet opstarten, gaat u hiermee akkoord.

Stap 2

Om de webcam te gebruiken, moet een geschikt programma zijn geïnstalleerd, bijvoorbeeld Skype. Download een van de nieuwste versies van internet en installeer deze op uw computer.

Stap 3

Voer het programma uit. Selecteer vervolgens "Extra" in het menu en vervolgens in het extra menu - "Instellingen". Klik vervolgens met de linkermuisknop op de parameter "Geluidsinstellingen". Selecteer daarna de webcam die u onlangs op uw computer hebt aangesloten. Het apparaat is nu volledig aangesloten en klaar voor gebruik.

Stap 4

Ook kan het programma waarmee u de webcam kunt gebruiken op de driverdisk staan. Als dit het geval is, is het aan te raden om dit specifieke programma te installeren, aangezien het specifiek is ontworpen voor uw webcammodel. De installatie-instructies moeten ook op deze schijf staan.

Aanbevolen: