Hoe Muziek Over Te Zetten Van Schijf Naar Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Over Te Zetten Van Schijf Naar Computer
Hoe Muziek Over Te Zetten Van Schijf Naar Computer

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Van Schijf Naar Computer

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Van Schijf Naar Computer
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bijna elke pc-gebruiker kan met het probleem van het opnemen van muziek van een schijf naar een computer worden geconfronteerd, vooral als hij af en toe naar muziek luistert. De complexiteit van deze taak hangt af van het feit of de schijf tegen kopiëren is beveiligd of niet. Laten we beide opties overwegen.

Hoe muziek over te zetten van schijf naar computer
Hoe muziek over te zetten van schijf naar computer

Het is nodig

  • - CD met muziek;
  • - een computer;
  • - Windows Media Player-programma.

instructies:

Stap 1

Als u bij het openen van de schijf op uw computer MP3-muziekbestanden ziet, waar piraten muziekliefhebbers vaak mee verwennen, mag u gerust concluderen dat de schijf niet tegen schrijven is beveiligd. Om vervolgens muziek naar uw computer te downloaden, opent u de muziekmap op de schijf en selecteert u alle bestanden of de bestanden die u nodig hebt. Dit kan worden gedaan door op Ctrl + C te drukken of door met de rechtermuisknop te klikken - "Kopiëren".

Stap 2

Open de map op uw computer waar u de muziek wilt kopiëren en klik op Ctrl + V of klik nogmaals met de rechtermuisknop - "Plakken". Quest compleet, geniet van de muziek.

Stap 3

Als u op de schijf geen muziekbestanden ziet, maar alleen snelkoppelingen, die nutteloos zijn om naar de harde schijf te kopiëren, dan is de cd tegen schrijven beveiligd. In dit geval kunt u als volgt muziek van de schijf naar uw computer overbrengen: start het programma Windows Media Player met de schijf erin. Natuurlijk zijn er een groot aantal programma's die gemakkelijk een cd-indeling kunnen converteren naar een meer bekende MP3, maar het is Windows Media Player die automatisch op elke computer wordt geïnstalleerd samen met het besturingssysteem.

Stap 4

Zoek de knop "Kopiëren van schijf" bovenaan het programmavenster. Na een korte controle verschijnt er een lijst met alle nummers die op de schijf staan in het venster, selecteer en vink alle nummers aan die u naar uw computer moet downloaden.

Stap 5

Vink in het geopende venster het vakje aan naast "Beveiliging tegen kopiëren van muziek niet inschakelen" als u van plan bent om het met vrienden te delen, evenals een vinkje in het vakje naast "Ik begrijp dat …" en klik op de " OK" knop.

Stap 6

Open de map "Mijn documenten" vanuit het hoofdmenu. Daarin vindt u een map "Mijn Muziek". Alle muziek die u van de schijf hebt geselecteerd, wordt ernaar gekopieerd, u kunt ernaar luisteren zonder schijf. Nu is het opgeslagen in MP3-formaat en het zal veel gemakkelijker en comfortabeler zijn om ermee te werken.

Aanbevolen: