Hoe Muziek Over Te Zetten Naar Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Over Te Zetten Naar Schijf
Hoe Muziek Over Te Zetten Naar Schijf

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Naar Schijf

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Naar Schijf
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Afhankelijk van het doel dat u nastreeft, zal het opnemen van muziek op schijf op de een of andere manier worden uitgevoerd. Er zijn veel opties voor het overbrengen van muziekcomposities naar optische media, evenals veel verschillende schijven en muziekformaten.

Hoe muziek over te zetten naar schijf
Hoe muziek over te zetten naar schijf

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - lege schijf.

instructies:

Stap 1

Muziekcollecties zijn al lang gemigreerd van vinylplanken naar harde schijven en flashdrives. Vaker wel dan niet, moet u muziek "overzetten" van uw computer naar schijf, zodat u deze vervolgens kunt afspelen met behulp van een muziekcentrum, cd-speler of automediasysteem. Als u dit doel nastreeft, plaatst u een lege (lege) schijf in het optische station van uw computer en begint u met opnemen.

Stap 2

Nadat een lege schijf is geladen, geeft het besturingssysteem doorgaans een dialoogvenster weer waarin de gebruiker een keuze uit verschillende acties wordt geboden. Om een schijf te branden die op elk MP3-compatibel apparaat kan worden afgespeeld, selecteert u de optie "Bestanden op schijf branden met Verkenner". Selecteer daarna de use case "Met cd / dvd-speler", sleep de muziekbestanden naar het Explorer-venster en klik op de knop "Burn to CD" om direct te beginnen met branden.

Stap 3

Als u een muziekschijf moet branden voor een speler die het MP3-formaat niet ondersteunt, selecteert u in het dialoogvenster dat verschijnt nadat u een lege schijf in het station hebt geladen de optie "Audio-cd branden met Windows Media Player". Het programma wordt geopend en u wordt gevraagd de muziekbestanden met de muis naar de rechterkant van het venster te slepen. Houd er rekening mee dat u bij het opnemen van dit type schijf beperkt bent in het aantal toegevoegde bestanden - de totale speelduur van de nummers mag niet langer zijn dan 80 minuten. Klik na het voltooien van de voorbereiding op de knop "Opname starten".

Stap 4

Als er na het laden van de schijf in het station geen dialoogvenster verschijnt met een keuze aan acties, dubbelklik dan op het pictogram "Deze computer" en selecteer de sectie CD-RW-station (DVD-RW- of BD-RW-station). Voeg bestanden toe aan dit venster om een gegevensschijf te branden (voor MP3-compatibele apparaten) en navigeer naar het branden van een schijf door op de overeenkomstige knop in het Verkenner-menu te klikken. Als u een eenvoudige cd wilt branden, opent u Windows Media Player en volgt u de stappen in de vorige stap.

Aanbevolen: