Sleutels Invoeren In Openbox

Inhoudsopgave:

Sleutels Invoeren In Openbox
Sleutels Invoeren In Openbox
Anonim

Openbox is een digitale ontvanger die een emulator voor softwarecodering heeft en u de mogelijkheid geeft om gecodeerde kanalen te bekijken. In dit geval heeft u geen smartcards nodig: u hoeft alleen de sleutels in het flashgeheugen in te voeren.

Sleutels invoeren in Openbox
Sleutels invoeren in Openbox

Noodzakelijk

  • - ontvanger met afstandsbediening;
  • - een personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk.

instructies:

Stap 1

Zet de emulator aan. Druk hiervoor op de "Menu"-knop op de afstandsbediening. Richt de afstandsbediening op de ontvanger en terwijl u de afstandsbediening in deze positie houdt, kiest u achtereenvolgens de volgende cijfercombinatie: 1937. Voer in het menu dat verschijnt de volgende nummers in: 2486. Met behulp van het menu HCAS aan/uit emulator kan worden uitgeschakeld. Met de optie Standaardsleutel laden kunt u de sleutels herstellen die op het moment van aankoop in de ontvanger waren geladen. En door op Edit Key te drukken, komt u in een menu waarmee u toetsen kunt bewerken.

Stap 2

Bewerk de toetsen. Selecteer hiervoor de functie Toets bewerken. Als antwoord op het verschenen verzoek om het wachtwoord in te voeren, kiest u 0000. Er verschijnt onmiddellijk een menu met een lijst met sleutels en coderingen. Gebruik de pijlen op de afstandsbediening om de gewenste codering te selecteren. Selecteer vervolgens de te vervangen sleutel en klik op de rode knop op de afstandsbediening en op de regel 8 Byte Key. Leg de wijzigingen vast door op "OK" te klikken. Voer na dit alles de sleutel in en klik op Afsluiten. Bij het afsluiten van dit programma verschijnt de vraag: "Weet je zeker dat je de sleutel correct hebt ingevoerd?" Klik op "OK": zo bevestigt u uw vertrouwen in de juistheid van de sleutel.

Stap 3

Download een programma op internet waarmee u de ontvangersleutels op een pc kunt bewerken. Installeer deze software. Breng de nodige wijzigingen aan en breng deze via de COM-poort over naar de Openbox-ontvanger.

Aanbevolen: