Hoe De Tuner Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tuner Te Ontgrendelen
Hoe De Tuner Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Tuner Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Tuner Te Ontgrendelen
Video: Hoe om TV te ontsluit sonder afstandsbediening / sonder afstandbeheer TV-sleutels te ontsluit 2024, April
Anonim

Om versleutelde zenders te deblokkeren, moet er speciale software op uw tuner geïnstalleerd zijn. Soms is het beschikbaar in standaardfirmware en soms moet u de softwareconfiguratie handmatig bijwerken.

Hoe de tuner te ontgrendelen
Hoe de tuner te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Zoek de sleutels die u moet invoeren om de vereiste kanalen te deblokkeren. Zoek ze op internet en voer als trefwoord de naam van het kanaal en de provider in die u gebruikt; je kunt ook de verschillende thematische forums bekijken.

Stap 2

Ga naar het servicemenu van uw tuner en open het servicemenu, ga dan verder met het invoeren van de sleutels in het emulatorprogramma.

Stap 3

Houd er rekening mee dat deze methode al behoorlijk verouderd is vanwege wijzigingen in het beveiligingsbeleid van aanbieders van satelliet-tv-services; Ook is het door jou gebruiken van deze manier om geblokkeerde en voorheen onbetaalde zenders te bekijken in de meeste gevallen in strijd met de voorwaarden van de gesloten overeenkomst.

Stap 4

In gevallen waarin u geen emulator hebt, voert u een voorprogrammering van het apparaat uit met een versie van de software die voor zijn aanwezigheid zorgt. Dit wordt gedaan met behulp van een gewone geformatteerde flashkaart, het hulpprogramma en het tuner-updatemenu.

Stap 5

Als u bepaalde kanalen in uw tuner wilt deblokkeren, gebruikt u de meest effectieve manier - betalen om ze te bekijken. Let ook op alternatieve manieren om naar satellietzenders te kijken - dit is delen. Hiermee kunt u informatie van één tunerkaart naar meerdere apparaten overbrengen. In sommige gevallen is delen via internet ook mogelijk. Deze methode is gebaseerd op het vinden van een server die informatie van een toegangskaart distribueert naar tuners waarvan de eigenaren een bepaalde vergoeding hebben betaald voor het gebruik van de dienst. Deze diensten bestaan al een maand of twee, maar er zijn uitzonderingen. Delen is ook mogelijk zonder internet te gebruiken - dit wordt voornamelijk gedaan om toegang te krijgen tot het bekijken van kanalen van verschillende tv's met behulp van één toegangskaart. Het wordt echter niet aanbevolen om deze methode te gebruiken om geblokkeerde kanalen te bekijken.

Aanbevolen: