Een Applicatie Hernoemen

Inhoudsopgave:

Een Applicatie Hernoemen
Een Applicatie Hernoemen

Video: Een Applicatie Hernoemen

Video: Een Applicatie Hernoemen
Video: Android App Name Change 2024, April
Anonim

De taak van het hernoemen van applicaties op de iPhone is niet een van de meest populaire en geëist door de meerderheid van de gebruikers, maar het wordt hierdoor niet onmogelijk. Het uitvoeren van de bewerking vereist volledige toegang tot de bestanden van het apparaat en daarom een jailbreak en een beetje waakzaamheid.

Een applicatie hernoemen
Een applicatie hernoemen

Noodzakelijk

  • - iFunBox (voor computers met OS WIndows);
  • - iFile (voor computers met Mac OS)

instructies:

Stap 1

Verbind je iPhone met je computer met een aansluitsnoer en start het programma van de geselecteerde bestandsbeheerder.

Stap 2

Vouw de map Toepassingen uit en selecteer de toepassing waarvan u de naam wilt wijzigen (voor vooraf geïnstalleerde systeemtoepassingen).

Stap 3

Vouw de geselecteerde map uit en zoek de map met de vereiste bestanden met de extensie.lproj. (Russische lokalisatie - InfoPlist.strings).

Stap 4

Voer de gewenste waarde voor de applicatienaam in het veld CFBundleDisplayName = in en bevestig de hernoeming door de geselecteerde naam opnieuw in te voeren in het veld CFBundlename.

Stap 5

Sla uw wijzigingen op en koppel het apparaat los van uw computer.

Stap 6

Start de iPhone opnieuw om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 7

Gebruik het bestandsbeheerprogramma dat op het apparaat is geïnstalleerd om een alternatieve bewerking voor het hernoemen van de toepassing uit te voeren zonder verbinding met een computer.

Stap 8

Navigeer naar het pad: // var / Mobile / Applications en selecteer de map van de te hernoemen applicatie met de extensie.app.

Stap 9

Vouw de map en.proj uit en vervolgens InfoPlist.strings en voer de gewenste waarde voor de toepassingsnaam in het veld CFBundleDisplayName in.

Stap 10

Sla uw wijzigingen op en start het apparaat opnieuw op.

Stap 11

Gebruik het Icon Renamer-programma, verkrijgbaar in de Cydia App Store, om het gemakkelijk te maken om de taak van het hernoemen van de gewenste app te voltooien.

Stap 12

Download een tweak die geen pictogram op het iPhone-scherm heeft en houd het pictogram van de te hernoemen applicatie ingedrukt totdat het systeem overschakelt naar de verplaatsingsmodus. Deze actie zal een nieuw dialoogvenster Hernoemen pictogram openen.

Stap 13

Voer de gewenste waarde voor de toepassingsnaam in en klik op de knop Toepassen om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: