Hoe Wachtwoord Te Verwijderen Bij Inloggen

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoord Te Verwijderen Bij Inloggen
Hoe Wachtwoord Te Verwijderen Bij Inloggen

Video: Hoe Wachtwoord Te Verwijderen Bij Inloggen

Video: Hoe Wachtwoord Te Verwijderen Bij Inloggen
Video: How to Disable Windows 10 Login Password and Lock Screen 2024, Mei
Anonim

Het verwijderen van wachtwoordbeveiliging bij aanmelden is een van de meest gevraagde standaard Windows-bewerkingen van het besturingssysteem, hoewel deze actie door Microsoft niet wordt aanbevolen vanwege het verhoogde niveau van potentiële bedreigingen voor de beveiliging van de computer.

Hoe wachtwoord te verwijderen bij inloggen
Hoe wachtwoord te verwijderen bij inloggen

instructies:

Stap 1

Open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en open de link "Configuratiescherm" voor de meest eenvoudige bediening van het annuleren van wachtwoordbeveiliging wanneer u zich aanmeldt bij het systeem. Vouw het knooppunt Gebruikersaccounts uit en geef de gebruikersnaam op van de gebruiker die uit de wachtwoordbeveiliging moet worden verwijderd. Gebruik de optie "Wachtwoord verwijderen" en autoriseer de uitvoering van de geselecteerde actie door op de OK-knop te drukken.

Stap 2

Keer terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" om een alternatieve bewerking uit te voeren om de wachtwoordbeveiliging bij het inloggen te annuleren en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Voer in de regel "Openen" de waarde control userpasswords2 in en bevestig uw keuze door op OK te klikken. Geef het gebruikersaccount op om de wachtwoordbeveiliging te verwijderen en verwijder het vinkje bij "Gebruikersnaam en wachtwoord vereisen" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Bevestig het opslaan van de wijzigingen door op de knop "Toepassen" te klikken en autoriseer de uitvoering van de geselecteerde actie door het wachtwoord in te voeren in het systeemverzoekvenster.

Stap 3

Keer opnieuw terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" voor de volgende procedure om de wachtwoordvereiste bij inloggen te annuleren en ga opnieuw naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Voer de waarde regedit in de regel "Open" in en autoriseer de lancering van het hulpprogramma voor de register-editor door op OK te klikken. Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrentVersiomWinlogon uit en zorg ervoor dat de waarde van de AutoAdminLogon-sleutel overeenkomt met 1. Zorg ervoor dat de waarde van de parameter DefaultUserName overeenkomt met de accountnaam van de geselecteerde gebruiker en dat de waarde van de sleutel DefaultDomainName overeenkomt met de naam van de lokale computer. Maak een nieuwe DWORD-tekenreekswaarde met de naam DefaultPassword en wijs hieraan de wachtwoordwaarde van de gewenste gebruiker toe. Sluit de editor af en start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: