Foto's Bekijken Op Skype

Inhoudsopgave:

Foto's Bekijken Op Skype
Foto's Bekijken Op Skype

Video: Foto's Bekijken Op Skype

Video: Foto's Bekijken Op Skype
Video: How to Send A File In Skype - Send Image, Video, or Any File in Skype 2024, April
Anonim

Skype werd dankzij zijn brede mogelijkheden snel enorm populair onder internetgebruikers. Met deze client kun je immers niet alleen tekstberichten uitwisselen, maar ook foto's bekijken, spraak- en videogesprekken voeren. Over het algemeen is Skype een vrij eenvoudig programma, maar het heeft zoveel functies dat het niet gemakkelijk is om er de eerste keer mee om te gaan. Dit geldt in het bijzonder voor het bekijken van foto's. Wat moet u weten om snel door dit probleem te navigeren?

Foto's bekijken op Skype
Foto's bekijken op Skype

Het is nodig

skype-programma, contactpersoon van de gesprekspartner, internetverbinding

instructies:

Stap 1

# Via Skype kun je eenvoudig foto's uitwisselen, zoals via e-mail of ICQ. Na het starten van het programma ziet u een dialoogvenster. Klik daarin op het tabblad "Delen" en selecteer de volgende stap "Bestand verzenden". Nu kunt u elke foto die op uw computer is opgeslagen selecteren en naar uw gesprekspartner sturen. Als ze het bestand met u willen delen, verschijnt in hetzelfde venster waar de correspondentie plaatsvindt, een melding over de overdracht. Klik op "Accepteren", selecteer de map waarin de foto wordt opgeslagen en wacht tot deze is geladen. Nadat het downloaden is voltooid, verandert de status van het bestand van verzonden naar ontvangen en in hetzelfde dialoogvenster kunt u op "Bestand openen" klikken.

Stap 2

Als u een camcorder heeft, kunt u uw eigen foto's maken zonder uw computer te verlaten. Open hiervoor "Deze computer" en activeer uw webcam. Links in het menu krijg je verschillende bewerkingen aangeboden, waaronder "Maak een foto". Kijk in de camera en klik op deze optie. De foto wordt hier automatisch in de map opgeslagen, waarna je de gemaakte foto's kunt bekijken, verplaatsen naar een andere map of naar een van je vrienden kunt sturen zoals hierboven beschreven.

Stap 3

Foto's in Skype zijn ook in de vorm van avatars, die elke gebruiker naar eigen inzicht instelt (of niet). Meestal is in een dialoogvenster het paneel met informatie over uw gesprekspartner en zijn foto in een verkorte versie om het gemakkelijker te maken om tekstberichten te lezen. Als u een grotere foto wilt bekijken, beweegt u uw muiscursor eroverheen en klikt u op het vergrootglaspictogram dat wordt weergegeven met een "+"-teken. Vervolgens kunt u op dezelfde manier het dashboard minimaliseren tot de gebruikelijke weergave.

Stap 4

Verwar Skype-foto's niet met Photoskype. In het tweede geval hebben we het over een aparte grafische editor en hoewel de naam medeklinker is, wordt deze anders gespeld - Fotoscape.

Aanbevolen: