Foto's Bekijken In Windows 7 Windows

Inhoudsopgave:

Foto's Bekijken In Windows 7 Windows
Foto's Bekijken In Windows 7 Windows

Video: Foto's Bekijken In Windows 7 Windows

Video: Foto's Bekijken In Windows 7 Windows
Video: Как включить средство просмотра фотографий Windows 10 (старый просмотр фото в Windows 10) 2023, Maart
Anonim

Het bekijken van foto's in het Windows 7-besturingssysteem gebeurt met behulp van de ingebouwde afbeeldingsviewer. Indien gewenst kan de gebruiker zelfstandig elk alternatief programma installeren dat de mogelijkheden om met foto's te werken uitbreidt en u in staat stelt om bestaande fotoalbums efficiënter te beheren.

Foto's bekijken in Windows 7 windows
Foto's bekijken in Windows 7 windows

Windows Fotoviewer

De afbeeldingsviewer voor Windows 7 wordt met het systeem geïnstalleerd en heeft geen extra configuratie nodig. Om de afbeelding te bekijken, hoeft u alleen maar met de linkermuisknop op het fotopictogram te dubbelklikken. Er wordt een toepassingsvenster voor u geopend en de gewenste afbeelding wordt weergegeven.

Het programmavenster bevat basishulpmiddelen waarmee u instellingen kunt beheren en basisparameters voor de afbeelding kunt instellen.

Als je wilt, kun je de grootte van de foto vergroten of verkleinen met het muiswiel of het vergrootglaspictogram linksonder in het scherm. Klik op het zoompictogram en klik met de linkermuisknop op het gebied waarop u wilt inzoomen. Om uit te zoomen, klik op de pijl naast het vergrootglaspictogram en selecteer "Uitzoomen", selecteer vervolgens op dezelfde manier het gewenste gebied met de linkermuisknop.

Om naar de volgende afbeelding in de afbeeldingenmap te gaan, klikt u op het pijltje rechts. Klik op de linkerpijl om de vorige foto te bekijken. Met de centrale knop kunt u een diavoorstelling starten van de afbeeldingen in de catalogus op volledig scherm. Om een afbeelding af te drukken, gebruikt u de knop "Afdrukken" bovenaan het programmavenster. Als u een afbeelding wilt verwijderen, gebruikt u de kruisvormige knop rechtsonder in het programmavenster. Bevestig de verwijderingshandeling door op de knop "Ja" te klikken in het dialoogvenster dat verschijnt.

Openen via alternatieve programma's

U kunt Windows 7-foto's bekijken via alternatieve fotoviewer-apps. Hun voordeel is de mogelijkheid om een breder scala aan tools te gebruiken voor het bekijken en bewerken. Tot de meest multifunctionele programma's behoren Picasa, ACDSee, FastStone Image Viewer, XnView, IrfanView.

Programma's kunnen het bestandssysteem scannen op foto's en deze vervolgens in categorieën sorteren, filters toepassen, kleuren wijzigen en kleine diavoorstellingen maken.

Bestudeer de voorgestelde programma's en download ze naar uw computer door de officiële website van de ontwikkelaar te bezoeken. Voer het bestand uit dat voor installatie is ontvangen. Voltooi de installatie door de instructies in de app te volgen. Klik na het voltooien van de procedure met de rechtermuisknop op de foto die u wilt bekijken en klik vervolgens op "Openen met". Selecteer in de lijst het programma dat u hebt geïnstalleerd en klik vervolgens op "OK". U kunt beginnen met het bekijken en bewerken van de afbeelding.

Populair per onderwerp