Hoe De Installatie Van Het Programma Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Installatie Van Het Programma Te Annuleren
Hoe De Installatie Van Het Programma Te Annuleren

Video: Hoe De Installatie Van Het Programma Te Annuleren

Video: Hoe De Installatie Van Het Programma Te Annuleren
Video: Windows 10 versie 2004, cloud (her) installatie. 2023, Maart
Anonim

De procedure voor het annuleren van de installatie van het gedownloade programma is door op de knop "Annuleren" in het toepassingsvenster te klikken en is niet moeilijk. Maar er zijn veel programma's die als uit het niets op de computer verschijnen. Hoe om te gaan met dit fenomeen?

Hoe de installatie van het programma te annuleren
Hoe de installatie van het programma te annuleren

instructies:

Stap 1

Identificeer onbekende en bewust niet geïnstalleerde applicaties, plug-ins en panelen in het computersysteem. Besteed aandacht aan het installatievenster voor alle toepassingen die u gebruikt - vaak worden ongewenste programma's opgenomen in de "Geavanceerde installatie"-set, die zelfs niet wordt weergegeven bij het opstarten. Als u deze installatiemethode kiest, worden automatisch onnodige toepassingen, video-plug-ins of panelen aan het vereiste programma toegevoegd. Dergelijke toevoegingen zijn lang niet altijd schadelijk, maar ook niet ongevaarlijk. De belangrijkste nadelen van dergelijke toepassingen kunnen worden overwogen: - de gebruikelijke weergavemethode wijzigen; - de opstartsnelheid en werking van de gebruikte browser verlagen; - de hoeveelheid RAM-gebruik verhogen; - het bruikbare gebied van het beeldscherm verkleinen; - het verwijderen van de hoofdtoepassing houdt niet in dat de aanvullende toepassing automatisch wordt verwijderd.

Stap 2

Verwijder ongewenste programma's door een paar regels te volgen: - download alleen van vertrouwde bronnen; - zorg ervoor dat alle vakjes voor extra applicaties, plug-ins en panelen zijn uitgeschakeld in het installatievenster van de applicatie; - let op waarschuwingen van browserprogramma's - vaak rapporteert de applicatie probeert extensies en panelen toe te voegen.

Stap 3

Gebruik het hulpprogramma "Groepsbeleid-editor" om wijzigingen in de browserconfiguratie van Internet Explorer te voorkomen - zorg ervoor dat het beleid "Browserextensies van derden toestaan" is uitgeschakeld en dat het volgende beleid is ingeschakeld: - Beperk zoekmachines tot een gespecificeerde lijst met providers; - Sta niet toe dat gebruikers add-ons in- of uitschakelen - schakel het wijzigen van instellingen voor de startpagina uit Gebruik een speciaal batchbestand om het geselecteerde beleid automatisch toe te passen - dwz - lockdown-enable.cmd.

Stap 4

Gebruik het ingebouwde systeemherstel om ongewenste toepassingen, plug-ins of panelen te verwijderen en terug te keren naar de oorspronkelijke staat van uw computer.

Populair per onderwerp