Hoe USB Op Dvd-speler Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe USB Op Dvd-speler Aan Te Sluiten
Hoe USB Op Dvd-speler Aan Te Sluiten

Video: Hoe USB Op Dvd-speler Aan Te Sluiten

Video: Hoe USB Op Dvd-speler Aan Te Sluiten
Video: Using a Portable CD/DVD Drive in 2019 2024, Mei
Anonim

Op de binnenlandse markt wordt een breed scala aan verschillende videoapparatuur gepresenteerd. De moderne dvd-speler is vooral populair bij de jongere generatie. Bent u een muziekliefhebber, dan kunt u eenvoudig uw favoriete clips en video's bekijken met behulp van een cd-rom- of fm-ontvanger, waar bijna alle dvd-spelers mee zijn uitgerust.

Hoe USB op dvd-speler aan te sluiten
Hoe USB op dvd-speler aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Sommige spelers hebben hun eigen interne geheugen dat tientallen tot honderden van je favoriete clips kan bevatten. Je kunt ze overzetten naar het geheugen van de speler met een usb-kabel, die in de regel wordt geleverd bij de verkoop van elke moderne draagbare dvd-speler. U kunt de kabel alleen aansluiten als de speler is uitgerust met een usb-connector.

Om een USB-kabel op de speler aan te sluiten, voelt u aan de connector op het oppervlak, onderzoekt u deze zorgvuldig en zoekt u uit aan welke kant u de kabel moet aansluiten. Plaats vervolgens de kabel tegen de connector en duw deze naar voren. Als alles overeenkomt, maakt de kabel meteen verbinding, zo niet, controleer dan opnieuw of je alles goed doet.

Stap 2

Als je niet weet hoe je de kabel zelf moet aansluiten, neem dan contact op met de winkel waar je hem hebt gekocht. Lokale specialisten zullen de hele procedure doornemen en u bijvoorbeeld laten zien hoe u een usb-kabel aansluit op een dvd-speler.

Stap 3

Veel gebruikers van moderne spelers zijn geïnteresseerd in het aansluiten van een USB-flashstation. Deze situatie is identiek aan de hierboven besproken situatie. U kunt geen USB-stick op een speler aansluiten als deze geen USB-uitgang heeft. U moet hier echter niet te veel over nadenken, aangezien bijna elke moderne draagbare dvd-speler op de markt is uitgerust met alle benodigde connectoren en de meest populaire gegevensoverdrachtstandaarden van bluetooth tot IrDA ondersteunt. Controleer bij het kopen van een dvd-speler zorgvuldig de gezondheid en functionaliteit van alle componenten. Neem bij een storing direct contact op met de verkoper met het verzoek om een defect onderdeel van de dvd-speler te vervangen.

Stap 4

Als u de dvd-speler op een tv of computer wilt aansluiten, controleer dan de compatibiliteit van de versies van de usb-connectoren, anders mislukt u en kunt u de video of uw favoriete muziekvideo van de dvd niet bekijken speler. Voordat u een speler op de binnenlandse markt gebruikt, moet u alle benodigde stuurprogramma's installeren vanaf de schijf die is meegeleverd in het verkooppakket. Als u deze procedure niet volgt, zullen veel van de functies van de speler niet beschikbaar zijn en zult u niet alle voordelen ervan volledig kunnen waarderen.

Aanbevolen: