Hoe Microsoft Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Te Activeren
Hoe Microsoft Te Activeren

Video: Hoe Microsoft Te Activeren

Video: How to Activate Microsoft Office with Product Key 2022, December
Anonim

Microsoft lijdt verliezen door softwarepiraterij, misschien meer dan enig ander softwarebedrijf. Natuurlijk gebruikt het verschillende methoden om zijn producten te beschermen tegen illegaal kopiëren. Een daarvan is activatie.

Hoe Microsoft te activeren
Hoe Microsoft te activeren

instructies:

Stap 1

Na installatie van Windows OS dient u uw exemplaar binnen 30 dagen te activeren, anders kunt u er niet mee werken. Om Vista te activeren, klikt u op Start en selecteert u Computer, Eigenschappen en Klik hier om te activeren.

Als u Windows XP hebt, selecteert u de optie Alle programma's in het menu Start, vervolgens Bureau-accessoires, Systeemwerkset en de opdracht Windows-activering.

Stap 2

Als u uw exemplaar via internet wilt activeren, selecteert u de optie "Ja, via internet activeren". Controleer de privacyverklaring voor Windows-activering, klik op Terug en vervolgens op Volgende.

Stap 3

U wordt gevraagd om te kiezen of u uw exemplaar wilt activeren of dat u zich wilt registreren en activeren. Als u de tweede optie kiest, geeft u Microsoft enkele contactgegevens: naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Dan kunt u zich abonneren op de Microsoft nieuwsbrief. Vink het vakje aan "Ja, registreer en activeer", klik op "Geheimhoudingsovereenkomst registratie", klik op "Terug" en vervolgens op "Volgende". Vul de velden van het registratieformulier in. Gebruik de knop "Volgende" om verder te gaan.

Stap 4

Als u alleen activering kiest, vink dan het vakje "Nee, niet registreren, alleen activeren" aan en klik op "Volgende". De installatiewizard maakt automatisch verbinding met de activeringsserver en verwerkt het verzoek. Nadat de activering is voltooid, ontvangt u een bijbehorend bericht. Klik op "OK" om te bevestigen.

Stap 5

Als u Windows per telefoon wilt activeren, selecteert u "Ja, activeer Windows per telefoon". Controleer de privacyverklaring voor Windows-activering, klik op de knoppen Terug en Volgende. U moet het activeringscentrum voorzien van de installatiecode die wordt weergegeven tijdens de installatie van Windows nadat u uw productsleutel hebt ingevoerd.

Stap 6

U kunt uw exemplaar van Windows zo vaak als u wilt op dezelfde computer installeren. De activeringswizard koppelt hardwareconfiguratie-informatie aan de productsleutel, dus een nieuwe activering na het opnieuw installeren van Windows is in de volgende gevallen vereist:

- grote upgrade - bijvoorbeeld gelijktijdige vervanging van de harde schijf en RAM;

- formatteren van de harde schijf, waarbij activeringsgegevens verloren gaan;

- kwaadaardige activiteit van het virus dat deze gegevens heeft vernietigd.

Populair per onderwerp