Een Stuk Knippen In Photoshop In

Inhoudsopgave:

Een Stuk Knippen In Photoshop In
Een Stuk Knippen In Photoshop In

Video: Een Stuk Knippen In Photoshop In

Video: Een Stuk Knippen In Photoshop In
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, April
Anonim

Een schijnbaar ongecompliceerde snijoperatie omvat eigenlijk een hele reeks procedures. Sommigen van hen - een kopie van het gewenste gebied van de afbeelding op het klembord plaatsen (kopiëren) en dit gebied in de geselecteerde laag wissen (verwijderen) - Adobe Photoshop doet het zonder tussenkomst van de gebruiker. De kunstenaar zal echter moeten zorgen voor het markeren van het gedeelte van de afbeelding dat bedoeld is om te snijden.

Een stuk knippen in Photoshop in
Een stuk knippen in Photoshop in

Noodzakelijk

Grafische editor Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Start de grafische editor en laad het vereiste document erin. Als deze afbeelding een van de standaard grafische formaten heeft (bijvoorbeeld.

Stap 2

Schakel een van de manieren in om een deel van de afbeelding te selecteren - hiervoor zijn er drie knoppen op de werkbalk, die elk een reeks verschillende opties hebben. Om de volledige set opties voor een afzonderlijke knop te zien, beweegt u de muisaanwijzer erover en houdt u de linkermuisknop een paar seconden ingedrukt.

Stap 3

Als u een rechthoekig of ovaal gebied van de afbeelding wilt toewijzen om te snijden, gebruikt u de hulpmiddelen van de tweede knop in dit paneel - "Rechthoekig gebied" of "Ovaal gebied". Daarnaast krijgt de knop een horizontale en verticale selectie van een strook met een breedte van één pixel toegewezen.

Stap 4

De derde knop bevat de gereedschappen Lasso, Magnetische Lasso en Rechte Lasso. Gebruik ze om een onregelmatig gevormd gebied te markeren. Als u de eenvoudige "Lasso" aanzet, moet u een gesloten selectieomtrek tekenen met de muis. Bij gebruik van de "Rectilineaire Lasso" is het voldoende om controlepunten in te stellen, en het programma zal ze zelf verbinden. De "magnetische lasso" werkt op dezelfde manier, maar na het voltooien van het proces zal de grafische editor naar zijn mening de grilligheid van de selectie op de beste manier afronden.

Stap 5

De vierde knop is toegewezen aan de gereedschappen Toverstaf en Snelle selectie. Schakel een van deze in als u wilt dat Photoshop de afbeelding analyseert in het gebied dat wordt aangegeven door een linkermuisknop en, naar eigen goeddunken, een gebied selecteert vanuit dezelfde punten van de afbeelding, zoals het in overweging neemt.

Stap 6

Wanneer u klaar bent met het markeren van het uit te snijden gebied, opent u de sectie "Bewerken" in het toepassingsmenu en selecteert u de opdracht "Knippen". U kunt deze acties negeren door op de sneltoets Ctrl + X te drukken.

Aanbevolen: