Nokia Formatteren

Inhoudsopgave:

Nokia Formatteren
Nokia Formatteren

Video: Nokia Formatteren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: ЖЕСТКИЙ СБРОС Nokia 2, 3, 5, 6 (2017) 2023, Februari
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een ​​mobiele telefoon van Nokia te formatteren. U kunt alleen de informatie op de geheugenkaart wissen, de instellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen of al uw persoonlijke gegevens en instellingen volledig wissen.

Nokia formatteren
Nokia formatteren

instructies:

Stap 1

Als u foto's, video's en andere gegevens die op de geheugenkaart zijn opgeslagen, uit het telefoongeheugen wilt verwijderen, moet u alleen de geheugenkaart formatteren. Ga hiervoor naar het menu - toepassingen - bestandsbeheer - geheugenkaart - functies - geheugenkaartfuncties - formaat. U kunt de geheugenkaart ook formatteren door uw telefoon aan te sluiten op een computer in USB-opslagmodus en met de rechtermuisknop op het geheugenkaartpictogram in Windows Verkenner te klikken en het menu-item "Formatteren" te selecteren.

Stap 2

Als u uw telefoon moet resetten naar de fabrieksinstellingen, moet u een zachte reset uitvoeren. Om dit te doen, voert u het servicecommando * # 7780 # in op het toetsenbord van de telefoon of gaat u naar het menu - parameters - telefoonbediening - initiële parameters. Wanneer u om de code wordt gevraagd, voert u 12345 in en de instellingen worden gereset. Tegelijkertijd is op sommige Nokia-modellen een gedeeltelijk verlies van uw persoonlijke gegevens mogelijk, dus bewaar uw contacten en andere informatie.

Stap 3

In het geval dat u de telefoon volledig moet formatteren, inclusief alle persoonlijke gegevens en instellingen, moet u een harde reset uitvoeren. Kies het servicecommando * # 7370 # op het toetsenblok van de telefoon. Wanneer u om de code wordt gevraagd, voert u 12345 in. Alle gegevens en instellingen worden verwijderd en kunnen niet worden hersteld, dus zorg ervoor dat u van tevoren een back-up maakt.

Populair per onderwerp