Hoe Maak Je Mooie Tekst

Hoe Maak Je Mooie Tekst
Hoe Maak Je Mooie Tekst

Video: Hoe Maak Je Mooie Tekst

Video: Jill - DIY: Hoe maak je mooie letters? 2022, September
Anonim

Mooie tekst kan nodig zijn voor webpagina's en wenskaarten, voor het maken van een logo en uw eigen handtekening op een foto … U kunt een mooie inscriptie maken met grafische editors of een van de vele internetdiensten die een keuze bieden uit duizenden lettertypen met verschillende effecten.

Hoe maak je mooie tekst
Hoe maak je mooie tekst

instructies:

Stap 1

Op bloggif.com kun je een fotocollage, diavoorstelling, je eigen geanimeerde emoticons maken, een foto versieren met een mooie ongebruikelijke lijst en een origineel geanimeerd lettertype. Typ de gewenste tekst in het veld "Tekst" en klik op het vak "Selecteer een effect". U kunt kiezen uit bijna 3000 verschillende letterstijlen voor uw bericht.

Stap 2

Geef in het veld "Stijl" het type lettertype op. De voorgestelde opties zijn hetzelfde als de standaardset lettertypen in elke teksteditor. In het vak "Meer opties" kunt u de lettergrootte, achtergrond en lijnkleur kiezen, schaduwen toevoegen en tekst roteren. Wanneer u alle ontwerpdetails hebt gecontroleerd, klikt u op de knop "Mijn tekst maken".

Stap 3

Als het resultaat je niet bevalt, breng dan een wijziging aan in het gedeelte "Tekstparameters" en klik op "Wijzigingen bevestigen". Klik met de rechtermuisknop op de voltooide tekening en selecteer "Afbeelding opslaan als …", specificeer vervolgens de map op uw computer waar de tekst zal worden opgeslagen.

Stap 4

De site Effectfree.ru is voornamelijk bedoeld voor fotobewerking, maar heeft rijke mogelijkheden om mooie inscripties te maken. Geef op het tabblad "Overlay-tekst" de afbeelding op waaraan u tekst wilt toevoegen. Als de afbeelding zich op uw computer bevindt, klikt u op Bladeren; als u zich op een webpagina bevindt, voert u de URL in het vak Of downloaden van URL in. Als u tekst op een schone achtergrond wilt schrijven, maakt u van tevoren een lege achtergrondafbeelding met een grafische editor. Klik op "Foto uploaden".

Stap 5

Maak een inscriptie in het veld "Tekst invoeren". Kies de grootte, het type en de kleur van het lettertype en de schaduw. De selectie is vrij slecht in vergelijking met bloggif.com. U kunt het label verplaatsen met behulp van de richtingspijlen. Als u tevreden bent met het resultaat, klikt u op "Overlay Text" en vervolgens op "Download and Continue". Vink "Bestand opslaan" aan en geef de map op waarin u de afbeelding wilt opslaan.

Stap 6

Cooltext.com biedt een heel mooi lettertypeontwerp. Klik op het pictogram met de voorbeeldtekst en specificeer in het nieuwe venster de lettertypeparameters en achtergrondparameters. Het voorbeeld toont de wijzigingen. Klik op Logo maken om de tekst op te slaan.

Populair per onderwerp