Hoe Maak Je Mooie Letters

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Mooie Letters
Hoe Maak Je Mooie Letters

Video: Hoe Maak Je Mooie Letters

Video: Hoe Maak Je Mooie Letters
Video: Jill - DIY: Hoe maak je mooie letters? 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van een website of het bewerken en bewerken van afbeeldingen wordt het noodzakelijk om een mooie inscriptie te maken. Wanneer u bijvoorbeeld een album met trouwfoto's maakt, kunnen deze vergezeld gaan van verschillende wensen en opmerkingen. U kunt dergelijke inscripties maken in Adobe Photoshop.

Hoe maak je mooie letters
Hoe maak je mooie letters

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Adobe-Photoshop.

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop om een mooie belettering te maken. Maak een nieuw document aan met de opdracht "Bestand" - "Nieuw". Selecteer het gereedschap "Tekst", voer de gewenste tekst in. De eenvoudigste manier om een mooie belettering te maken, is door tekst en afbeeldingen samen te voegen. Maak hiervoor een inscriptie op een transparante achtergrond en voeg vervolgens een afbeelding toe aan een andere laag waarmee we de inscriptie zullen vullen. Klik met de rechtermuisknop op de labellaag en kies Zichtbare elementen samenvoegen. De inscriptie is klaar.

Stap 2

Maak een mooie belettering met stijlen. Om dit te doen, maakt u een laag met de tekst, schakelt u vervolgens het stijlpalet in het menu "Venster" in en selecteert u de gewenste stijl. Om andere stijlen toe te voegen, klikt u op de zwarte pijl in het stijlpalet in de rechterbovenhoek en selecteert u een stijlenset. Selecteer vervolgens "Toevoegen".

Stap 3

Schrijf in het wit. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de tekstlaag en selecteer de opdracht "Laagstijl". Stel de volgende instellingen in om een mooie belettering te maken. Stel in het item "Verloop" de kleur van de verloopvulling in, de schaal van de vulling is 100%, de hoek is 90%. Ga naar het tabblad "Contour", stel de instellingen in: grootte - 3 pixels, selecteer de kleur van de omtrek en stel vervolgens de positie "Overlap" in, vul 100%.

Stap 4

Maak een kopie van de laag, sleep hiervoor de laag met de tekst naar de knop voor het maken van een nieuwe laag of druk op de toetsencombinatie Crtl + J. Bewerk vervolgens de gekopieerde laag. Klik met de rechtermuisknop op de laag, of selecteer het menu "Laag", vervolgens "Laagstijl" en selecteer "Pad", stel een grotere penseelgrootte in dan in het vorige geval, bijvoorbeeld 6 pixels.

Stap 5

Kies een andere kleur om de belettering te omlijnen. U kunt deze stappen herhalen om het effect te versterken en meerdere paden te maken, bijvoorbeeld door dezelfde kleur uit te rekken. Ofwel maak je drie contouren met kleurcontrast, of een combinatie van een kleurcontrast en wit of zwart.

Aanbevolen: