Hoe Kaspersky-activering Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky-activering Te Verwijderen
Hoe Kaspersky-activering Te Verwijderen

Video: Hoe Kaspersky-activering Te Verwijderen

Video: Hoe Kaspersky-activering Te Verwijderen
Video: How to uninstall kaspersky - Windows 10 2024, April
Anonim

Antivirussoftware beschermt uw computer tegen malware. Iedereen weet dit. Maar niet iedereen denkt aan het feit dat virussen verbeteren. Als u het antivirusprogramma niet bijwerkt, kan het uw computer niet beschermen.

Hoe Kaspersky-activering te verwijderen
Hoe Kaspersky-activering te verwijderen

Noodzakelijk

antiviruslicentie

instructies:

Stap 1

Het is zelfs beter om regelmatig nieuwe, meer geavanceerde versies van antivirusprogramma's, zoals Kaspersky, te installeren. Om een nieuwe versie van Kaspersky antivirusprogramma te installeren, moet u de oude activering verwijderen. Hoe je dat doet? Allereerst moet u de beveiliging uitschakelen. Anders staat het programma geen wijzigingen toe. Open hiervoor een Kaspersky-venster door op het bijbehorende pictogram op het bureaublad of in het menu Start te klikken.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Instellingen". Zet tegenover de opdracht "Beveiliging inschakelen" het vinkje weg, negeer de bedreigingswaarschuwingen en klik op OK. Schakel Kaspersky uit. Schakel het gewoon uit door met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram in de rechterhoek van de taakbalk te klikken en de opdracht "Afsluiten" in te schakelen.

Stap 3

Open het Kaspersky-venster opnieuw. Log in op de licentieaanvraag. Verwijder de oude sleutel door op het kruisje rechts ervan te klikken. Klik vervolgens op de knop "Nieuwe licentie activeren". Het systeem zal u vragen naar de activeringsmethode. Selecteer het commando "Activeren met een sleutel" en klik vervolgens op "Volgende". Bij deze methode wordt antivirussoftware geactiveerd met een speciaal licentiebestand.

Stap 4

Klik in het geopende venster naast de regel "Sleutelbestand" op de knop "Bladeren". Zoek de Kaspersky-activeringssleutel die u hebt ontvangen bij de aankoop van een nieuwe versie of een nieuwe licentie. Het wordt weergegeven in de regel "Sleutelbestand". Het systeem laat u weten dat de activering is gelukt. Voltooi de installatie.

Stap 5

Het programma kan nu worden afgesloten. De nieuwe versie van Kaspersky Anti-Virus is succesvol geactiveerd. Het is ook vermeldenswaard dat voor een betrouwbaardere werking het licentiebestand naar een informatiedrager moet worden gekopieerd, omdat het pc-systeem kan crashen en de licentie automatisch zal verdwijnen.

Aanbevolen: