Hoe Het Modemmenu Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Modemmenu Te Openen
Hoe Het Modemmenu Te Openen

Video: Hoe Het Modemmenu Te Openen

Video: Hoe Het Modemmenu Te Openen
Video: hombre araña en moto | spiderman hulk goku and superhero moto bike challenge | GTA 5 MODS 2024, April
Anonim

Om een internetverbinding tot stand te brengen, moet u het modemmenu openen. Het selecteert netwerkinstellingen en andere parameters die nodig zijn om op internet te werken. U kunt de modem ook configureren om in bridge- of routermodus te werken. Er is een brede selectie van verschillende ADSL-modemmodellen op de computermarkt, maar het principe van bediening en instellingen zijn ongeveer hetzelfde. Om in het modemmenu te komen, moet u een bepaalde procedure volgen.

Hoe het modemmenu te openen
Hoe het modemmenu te openen

Noodzakelijk

computer, ADSL-modem, internetbrowser

instructies:

Stap 1

Sluit de modem aan op uw computer en telefoonlijn. Schakel de stroom naar de modem in en vervolgens naar de computer. Wacht tot het besturingssysteem volledig is geladen. Klik vervolgens op "Start" en selecteer het onderdeel "Alle programma's". Selecteer in de lijst met programma's het tabblad "Accessoires" en daaruit - "Opdrachtregel". Typ route print bij de opdrachtprompt en druk op Enter. Het opdrachtpromptvenster moet het adres van de modem weergeven, dat uit een reeks cijfers bestaat. Een voorbeeld van een modemadressjabloon ziet er als volgt uit: "192.168.1.1". Schrijf het op.

Stap 2

Open nu uw internetbrowser. Als uw standaard internetbrowser Opera is, kunt u beter Internet Explorer gebruiken. Voer in de adresbalk het ip-adres van de modem in dat u vanaf de opdrachtregel hebt genoteerd. Druk vervolgens op de knop om de pagina te openen. Daarna verschijnt er een venster waarin u uw gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren. Standaard is de gebruikersnaam admin. Het wachtwoord is ook admin.

Stap 3

Als het modemmenu niet opent en de melding “Error opening” verschijnt, dan is uw internetbrowser mogelijk geïnfecteerd met een virus. In dit geval moet u uw computer volledig scannen op malware en deze verwijderen. Als, zelfs na het verwijderen van de virussen, dezelfde fout opduikt, installeer dan je browser opnieuw en probeer het opnieuw.

Stap 4

Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd, komt u in het modemmenu. Vervolgens moet u het wachtwoord wijzigen. Open hiervoor de "Tools" (Tools), selecteer Toegangscontrole en ga naar het admin-tabblad. Voer nu uw oude wachtwoord in. Na bevestiging zal het systeem u vragen om een nieuw wachtwoord in te voeren. Onthoud of schrijf het op. Nu moet het nieuwe wachtwoord worden ingevoerd bij het openen van het modemmenu.

Stap 5

De netwerkverbindingscomponenten worden geconfigureerd in het modemmenu. Uw ISP moet u volledige informatie geven over het configureren van de modem in verschillende bedrijfsmodi.

Aanbevolen: