Hoe Maak Je Een Back-up Van Je Spel

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Back-up Van Je Spel
Hoe Maak Je Een Back-up Van Je Spel

Video: Hoe Maak Je Een Back-up Van Je Spel

Video: Hoe Maak Je Een Back-up Van Je Spel
Video: How to Backup Steam Games 2024, April
Anonim

Het maken van een reservekopie van de game is in verschillende situaties nodig om te beschermen tegen gegevensverlies. Als u bijvoorbeeld het besturingssysteem opnieuw installeert, kunt u de game opnieuw installeren en de opgeslagen kopie kopiëren om vanaf de laatste plaats verder te gaan.

Hoe maak je een back-up van je spel
Hoe maak je een back-up van je spel

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - SaveGameBackup;
  • - SaveGame Backup Manager.

instructies:

Stap 1

Download een klein hulpprogramma dat is ontworpen om een back-up te maken van de opgeslagen games die op uw computer zijn geïnstalleerd. De voordelen zijn een eenvoudige interface, klein formaat, een draagbare versie die geen installatie vereist, een brede lijst van ondersteunde games, een gemakkelijke back-upprocedure en ondersteuning voor Windows7. Sommige spellen staan misschien niet in de database, maar dit is zeer zeldzaam. Om back-ups van games te maken, downloadt u het programma SaveGameBackup van de websit

Stap 2

Ga naar de map waar je het programma hebt gedownload en voer het uit, waarna een lijst met games die op je computer zijn geïnstalleerd, wordt geopend. Als sommige games niet in de lijst staan, moet je de saves van de games handmatig kopiëren. Ga hiervoor naar de map met het spel geïnstalleerd en open de map Opslaan, kopieer de bestanden daaruit naar de map die zal dienen als back-upopslag voor het opgeslagen spel. Als zo'n map niet bestaat, zoek dan naar bestanden en mappen met de naam van het spel. Gewoonlijk worden opgeslagen bestanden "verborgen" in mappen zoals toepassingsgegevens. Kopieer de opgeslagen bestanden uit de gevonden map om een reservekopie van het spel te maken.

Stap 3

Selecteer de locatie van de opgeslagen game in het SaveGameBackup-programma, klik hiervoor op de knop Bladeren, vink vervolgens de vakjes aan voor de games waarvoor u de opgeslagen bestanden wilt opslaan en klik op de knop Back-up, het kopieerproces zal beginnen, het zal doorgaan vrij snel. De grootte van de map met opgeslagen bestanden en de snelheid van back-up hangt allereerst af van het aantal geïnstalleerde games.

Stap 4

Download en installeer het SaveGame Backup Manager Browse-programma, hiermee kunt u niet alleen opgeslagen games opslaan, maar ook een reservekopie maken van de benodigde bestanden en mappen. Start het programma, maak een profiel aan voor een nieuw spel, klik op de knop Nieuw spel toevoegen, geef het spel een naam en specificeer de map waarin de spelbestanden worden opgeslagen. Klik vervolgens op Nu back-up maken, er wordt een kopie gemaakt. Om een back-up te herstellen (d.w.z. bestaande bestanden te overschrijven), klikt u op de knop Herstellen en om de kopie te verwijderen, klikt u op Verwijderen.

Aanbevolen: