Hoe Audio Uit Video Te Extraheren

Inhoudsopgave:

Hoe Audio Uit Video Te Extraheren
Hoe Audio Uit Video Te Extraheren

Video: Hoe Audio Uit Video Te Extraheren

Video: Hoe Audio Uit Video Te Extraheren
Video: Welke muziek gebruik je onder je video?! | Leren monteren | de Videomakers 2024, April
Anonim

Wanneer je naar een film of video kijkt en je houdt van een melodie, maar de naam en de artiest kunnen niet worden bepaald, komen videoprogramma's te hulp. U kunt de audiotrack uit een videobestand extraheren met elke video-editor. En dan kun je het opnemen in een formaat dat zowel op een computer als met een draagbaar apparaat kan worden afgespeeld.

Hoe audio uit video te extraheren
Hoe audio uit video te extraheren

instructies:

Stap 1

Je kunt bijna elke betaalde of gratis video-editor gebruiken om audio uit videobestanden te extraheren. Gratis hulpprogramma's zijn onder meer Movavi Converter, Free Video to Audio Converter, AoA Audio Extractor, Free Video to MP3 Converter. Installeer de gewenste toepassing nadat u deze van de website van de ontwikkelaar hebt gedownload en op uw computer hebt uitgevoerd.

Stap 2

Selecteer in het verschenen venster van het programma het te converteren bestand door op de knop "Toevoegen" te klikken of via het menu Bestand - Openen. Verschillende programma's kunnen verschillende bestanden ondersteunen, maar in principe kunnen alle programma's werken met mp4-, avi- en wmv-formaten. Selecteer het gewenste videobestand waaruit u een melodie wilt extraheren en klik op OK. Het is vermeldenswaard dat je met sommige converters meerdere videobestanden tegelijk kunt verwerken.

Stap 3

Stel het gewenste fragment waaruit u video wilt extraheren in het programmavenster in met behulp van speciale schuifregelaars en bedieningstoetsen van de videospeler. Selecteer de optie Bijsnijden of Selectie behouden om overtollige video en audio bij te snijden. Sommige toepassingen werken met conversieprofielen waarmee u audio in verschillende indelingen kunt opslaan. Selecteer de opties die het beste bij u passen en klik op "Knippen" of "Opslaan", afhankelijk van het geselecteerde programma.

Stap 4

De kwaliteit van de resulterende melodie hangt rechtstreeks af van de kwaliteit van de audio die in de video is ingesloten. Als de baan van slechte kwaliteit was, is het beter om deze niet te maken zonder het gebruik van extra gereedschap. U kunt het gewenste audiobestand rechtstreeks in uw programma bijsnijden en bewerken.

Aanbevolen: