Hoe Mail Agent Van De Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Mail Agent Van De Computer Te Verwijderen
Hoe Mail Agent Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Mail Agent Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Mail Agent Van De Computer Te Verwijderen
Video: How to Remove Saved Gmail Account from the Computer | Any Browser 2024, Mei
Anonim

Mail Agent is een zeer populair Russisch programma voor communicatie op internet. Hiermee kunt u gemakkelijk contact houden met vrienden, nieuwe kennissen maken en op de hoogte blijven van gebeurtenissen in het sociale netwerk "My World".

Hoe Mail Agent van de computer te verwijderen
Hoe Mail Agent van de computer te verwijderen

Noodzakelijk

  • - personal computer of laptop met Windows-besturingssysteem;
  • - geïnstalleerd programma Mail.ru Agent.

instructies:

Stap 1

Om Mail Agent te verwijderen van een computer met Windows 7 of Vista, klikt u op de knop "Start" en voert u het uit vanuit het menu "Configuratiescherm". Voer in het "Configuratiescherm" "Een programma verwijderen" uit in het gedeelte "Programma's". Als uw computer onder Windows XP draait, klikt u op de knop "Start", selecteert u "Configuratiescherm" in het menu en klikt u erop met de muis. Selecteer in het Configuratiescherm dat verschijnt de categorie Programma's toevoegen of verwijderen.

Stap 2

Na het voltooien van deze bewerkingen wordt u naar een venster geleid dat een lijst bevat van alle programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Zoek het Mail.ru Agent-programma in de lijst en klik er met de rechtermuisknop op. Klik in het pop-upvenster dat verschijnt op het item "verwijderen". Het verwijderen van het programma zal beginnen.

Mail.ru-agent verwijderen
Mail.ru-agent verwijderen

Stap 3

Helemaal aan het begin van de verwijdering verschijnt een venster waarin u kunt kiezen hoe u de Mail Agent wilt verwijderen - door de geschiedenis op uw computer op te slaan of deze samen met het programma te verwijderen. Als u uw chatgeschiedenis samen met het programma wilt verwijderen, vinkt u het vakje voor de vraag aan en klikt u op de knop "Volgende". Als u alleen de versie van uw Agent wilt bijwerken zonder de geschiedenis op uw computer te wissen, klikt u op de knop "Volgende". Een paar seconden nadat u doorgaat, verschijnt er een venster met de melding dat het verwijderen van de Mail Agent met succes is voltooid.

Aanbevolen: