Films Uploaden Naar IPod

Inhoudsopgave:

Films Uploaden Naar IPod
Films Uploaden Naar IPod

Video: Films Uploaden Naar IPod

Video: Films Uploaden Naar IPod
Video: Convert u0026 Watch Videos For iPod Classic! 2020! 2024, April
Anonim

Net als de iPhone kun je niet zonder iTunes, een softwaretool van de fabrikant van deze populaire apparaten, om muziek en films naar je iPod te downloaden. Met iTunes kunt u mediabestanden van uw computer naar Apple-apparaten overbrengen.

Films uploaden naar iPod
Films uploaden naar iPod

instructies:

Stap 1

Als je een iPod gebruikt, moet je iTunes op je computer hebben, en als je het nog steeds niet hebt, moet je naar de officiële Apple-website gaan en het daar downloaden. iTunes kan worden gedownload van het gedeelte met dezelfde naam op de website www.appel.com

Stap 2

Na installatie op uw computer, start u het programma. U kunt uw iPod onmiddellijk via een USB-kabel op uw computer aansluiten - zodra het programma wordt geopend, detecteert het uw iPod als een nieuw apparaat en wordt u gevraagd om verschillende instellingen te maken. Je kunt ze doen of deze actie uitstellen voor de toekomst.

Stap 3

Om films te downloaden, videobestanden in MPEG-4-formaat, die kunnen worden gedownload van tal van torrent-trackers en sites, of zelf geconverteerd met behulp van speciale conversieprogramma's.

Stap 4

Het downloaden van films naar uw iPod zal een proces in twee stappen zijn. Eerst moet je films op iTunes zetten. Om dit te doen, sleept u eenvoudig de videobestanden van de map op uw computer naar het iTunes-venster met de muis, na het openen van het gedeelte "Films" daarin (menu aan de linkerkant).

Stap 5

Selecteer daarna de gewenste films en sleep ze op dezelfde manier naar het gedeelte "Films", maar deze keer naar de iPod. Deze sectie bevindt zich in hetzelfde menu aan de linkerkant in het hoofdvenster van het programma. Het synchronisatieproces begint, waarna de gedownloade films op uw iPod verschijnen.

Aanbevolen: