Een Demo Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Demo Opslaan
Een Demo Opslaan

Video: Een Demo Opslaan

Video: Een Demo Opslaan
Video: SC Td5 Read and Save demo 2024, Mei
Anonim

Veel Counter-Strike-spelers willen hun spel bijhouden. Gelukkig stellen de mogelijkheden van dit spel je in staat om dit te doen zonder extra applicaties en programma's te installeren.

Een demo opslaan
Een demo opslaan

Noodzakelijk

Counterstrike, Fraps, DreamWeaver

instructies:

Stap 1

Om een record van je eigen spel of dat van iemand anders op te slaan, moet je speciale commando's gebruiken. Om de open spelconsole niet te zien in de opname, is het aan te raden om bepaalde toetsen voor te programmeren om de opname te starten en te stoppen.

Stap 2

Open je console en voer het commando bind K record demoname in. Als u nu op de K-toets drukt, wordt het spel opgenomen. De naam van het demobestand is demonaam. Voer de opdracht bind L stop in de console in. Als u nu op de L-toets drukt, wordt de opname gestopt.

Stap 3

Gebruik meerdere toetsen om een demo op te nemen, want als je een commando invoert met een identieke bestandsnaam, worden oude opnames automatisch verwijderd. Geef elke keer een nieuwe naam voor het doelbestand.

Stap 4

Helaas kun je de demo die op deze manier is opgenomen alleen bekijken met het Counter-Strike-spel zelf. Dit is niet erg handig. Om de game-opname te spelen met uw gebruikelijke videospelers, maakt u een videobestand.

Stap 5

Als de beeldkwaliteit van de toekomstige video er niet toe doet, gebruik dan het Fraps-programma. Met dit hulpprogramma kunt u het beeld dat op het scherm wordt weergegeven in realtime opnemen.

Stap 6

Installeer het programma en voer het uit. Maak sneltoetsen, bijvoorbeeld: 1, 2, 3, 4 enzovoort, waarmee een videobestand met een specifieke naam wordt opgenomen. Stel de toets in die de opname stopt.

Stap 7

Zet het programma aan. Begin tegenaanval. Voer het commando viewdemo demoname in om de demo te bekijken. Wanneer de game-opname het gewenste punt bereikt, drukt u op de sneltoets om de opname te starten.

Stap 8

Gebruik een extra programma om de resulterende fragmenten te verwerken, combineren en effecten toe te voegen. Het wordt aanbevolen om het hulpprogramma Dreamweaver te installeren, maar u kunt elk ander gratis alternatief gebruiken.

Aanbevolen: