Een Programma Aanvragen In

Inhoudsopgave:

Een Programma Aanvragen In
Een Programma Aanvragen In

Video: Een Programma Aanvragen In

Video: Een Programma Aanvragen In
Video: Uitleg aanvragen Waardevermeerderingsregeling 2017 2024, Mei
Anonim

Een werkprogramma is een schooldocument dat de educatieve activiteiten van een leraar kenmerkt en de inhoud van het werk, het volume en de procedure voor het onderwijzen van een academische discipline bepaalt. Het is samengesteld in overeenstemming met de onderwijsstandaard van de staat.

Hoe een programma te regelen?
Hoe een programma te regelen?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - MS Word-toepassing.

instructies:

Stap 1

Open MS Word en maak een nieuw document aan. Ontwerp een voorblad op de eerste pagina. Het moet verschillende verplichte elementen bevatten: de naam van het ministerie en de school zelf, evenals de stempels van overeenkomst met de schooldirecteur en zijn plaatsvervanger.

Stap 2

Typ in het midden van de pagina de naam "Werkprogramma …", in plaats van de ellips, geef de naam aan van de discipline waarvoor u het curriculum wilt ontwerpen, evenals de bijbehorende klas. Vul hieronder de naam en categorie in van de docent/docent die het programma heeft gevolgd.

Stap 3

Centreer het jaar van het programma op de volgende regel. Het wordt opgesteld voor vijf jaar en moet jaarlijks worden herzien op wijzigingen en hernieuwde goedkeuring.

Stap 4

Vul ook een toelichting in zodat het werkprogramma wordt uitgevoerd conform de eisen van de overheid. Vermeld daarin het doel van het onderwijzen van deze discipline, de belangrijkste componenten ervan, methoden van kennisbeheersing.

Stap 5

Voeg een tabel toe aan het document via het menu "Tabel" om de inhoud van het vakgebied correct aan te geven. De tabel kan de volgende kolommen hebben: aantal, titel van secties en onderwerpen, aantal uren, veld "inclusief aan" (met 3 kolommen: lessen, controle, testwerk), zelfstandig werk.

Stap 6

Vul de tafel. Noteer het aantal uren voor elk onderwerp. Bij het opstellen van een werkprogramma moet na elk van de paragrafen ook de vorm van beheersing worden aangegeven, bijvoorbeeld in de vorm van testen. De laatste regel geeft het aantal uren aan dat volgens het curriculum van de school is ingevoerd.

Stap 7

Formatteer het werkprogramma naar wens. Het is noodzakelijk om Times New Roman lettergrootte 12 te gebruiken en met enkele regelafstand. De alinea-inspringing is 1,25 cm en elke marge is 2 cm. Lijn alle tekst uit met de breedte en plaats de koppen in het midden. Verzamel de benodigde handtekeningen en plak het schoolzegel op de titelpagina.

Aanbevolen: