Hoe De Microfoon In Skype Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon In Skype Uit Te Schakelen
Hoe De Microfoon In Skype Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Microfoon In Skype Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Microfoon In Skype Uit Te Schakelen
Video: Skype geluids en microfoon instellen 2024, Mei
Anonim

Skype is een programma dat is ontworpen voor communicatie, inclusief spraakcommunicatie, dus microfooninstellingen voor Skype zijn van primair belang. Doorgaans past Skype automatisch uw microfooninstellingen aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inschakelen. Maar wat als de microfoon moet worden uitgeschakeld?

Hoe de microfoon uit te zetten?
Hoe de microfoon uit te zetten?

instructies:

Stap 1

Als je tijdens een gesprek de microfoon direct uit moet zetten (je wilt bijvoorbeeld niet dat de gesprekspartner externe ruis hoort tijdens je gesprek), dan is dat heel eenvoudig te doen. Om dit te doen, beweegt u de muis over het paneel aan de onderkant van het venster, dat een video of foto van uw gesprekspartner weergeeft (tijdens het gesprek kan het paneel verdwijnen, om te worden weergegeven, hoeft u alleen maar te bewegen de muis) en klik op het microfoonpictogram (vierde van rechts, naast het camerapictogram). Het pictogram wordt doorgestreept en het woord "Microfoon uit" verschijnt. U hebt de microfoon uitgeschakeld en de andere persoon hoort u niet. Om u te laten horen, moet u opnieuw op het microfoonpictogram klikken, dat wil zeggen, het inschakelen. Houd er rekening mee dat als u tijdens een gesprek ophangt terwijl de microfoon is gedempt, de volgende keer dat u de microfoon belt, de microfoon weer wordt ingeschakeld.

Stap 2

Als u de microfoon helemaal wilt uitschakelen, gaat u naar het menu-item "Extra" (als u de Engelse interface van het programma gebruikt) in het menu op het bovenste paneel van Skype en selecteert u "Opties" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 3

Selecteer in het nieuwe venster in het menu aan de linkerkant "Audio-instellingen". De bovenste rij heet 'Microfoon' en daaronder bevindt zich de volumeregeling van de microfoon. Om de microfoon te dempen, moet je het volume zo laag mogelijk zetten. Schakel hiervoor het selectievakje "Microfooninstellingen automatisch aanpassen" uit, waarmee het programma automatisch het volume van uw microfoon kan aanpassen, en gebruik de muis om de volumeschuifregelaar te minimaliseren (zo ver mogelijk naar links).

Stap 4

Klik op "Opslaan". De nieuwe microfooninstellingen worden toegepast. Houd er rekening mee dat bij alle volgende oproepen de gesprekspartners u niet kunnen horen.

Aanbevolen: