Alle Lettertypen Op Uw Computer Installeren Your

Inhoudsopgave:

Alle Lettertypen Op Uw Computer Installeren Your
Alle Lettertypen Op Uw Computer Installeren Your

Video: Alle Lettertypen Op Uw Computer Installeren Your

Video: Alle Lettertypen Op Uw Computer Installeren Your
Video: Hoe installeer je fonts of lettertypes op Windows? 2024, Mei
Anonim

Als u Word vaak gebruikt, heeft u mogelijk veel soorten lettertypen nodig. De meeste zijn geïnstalleerd in het Windows-besturingssysteem, wat betekent dat ze ook in het Word-programma kunnen staan. U kunt de lettertypen ook downloaden van internet. Om lettertypen correct en veilig op uw computer te installeren, moet u een bepaald algoritme volgen.

Alle lettertypen op uw computer installeren your
Alle lettertypen op uw computer installeren your

Noodzakelijk

pc

instructies:

Stap 1

Het installeren van nieuwe lettertypen duurt niet lang. Sluit alle toepassingen voordat u aan het werk gaat.

Stap 2

Ga naar het "Configuratiescherm". Er is een item "Systeemontwerp". Kies "Lettertypen". Klik op de kolom "Bestand" en vervolgens op "Lettertypen installeren".

Stap 3

In de groep "Lettertypen" kunt u de juiste kiezen. Bevestig door op "Ok" te klikken.

Stap 4

Er kunnen meerdere lettertypen tegelijk worden geïnstalleerd door op de "CTRL"-toets op het toetsenbord te drukken vóór de "Lettertypenlijst". Houd het ingedrukt en klik om de beurt op elk lettertype.

Stap 5

Ga naar de map "Windows", die zich op de lokale schijf C bevindt. Zoek vervolgens de snelkoppeling "Lettertypen".

Stap 6

Open en kopieer alle lettertypen die u erin wilt zien. Ga naar "Configuratiescherm" en vervolgens naar "Lettertypen". Elke klik twee keer met de muis. Start je computer opnieuw op.

Stap 7

Het programma Fontonizer is geschikt om met lettertypen te werken. Hiermee kunt u lettertypen bekijken, selecteren en installeren.

Stap 8

Voer het programma uit. Er verschijnt een hele tabel met lettertypen voor je. Kies vervolgens de gewenste lettertypen. Markeer ze met een vinkje. Klik op "Geïnstalleerd". Alles is binnen enkele minuten geregeld.

Stap 9

Door verschillende lettertypen te installeren, kunt u met elke tekst werken en deze in de gewenste stijl ontwerpen. Met elke methode om lettertypen te installeren, kunt u veilig aan de slag.

Aanbevolen: