Lettertypen Installeren In Illustrator

Inhoudsopgave:

Lettertypen Installeren In Illustrator
Lettertypen Installeren In Illustrator

Video: Lettertypen Installeren In Illustrator

Video: Lettertypen Installeren In Illustrator
Video: Illustrator Tutorial - Add Fonts to Illustrator 2024, Mei
Anonim

Adobe Illustrator dient als een vrij algemeen softwareproduct voor het werken met vectorafbeeldingen. Zoals elke editor gebruikt het ook verschillende lettertypen in het proces.

Hoe lettertypen te installeren in
Hoe lettertypen te installeren in

Noodzakelijk

Adobe Typemanager

instructies:

Stap 1

Download een speciale fontmanager naar uw computer. Er zijn veel van dergelijke programma's, een van de meest populaire daarvan is Adobe Type Manager (in dit geval is het het meest geschikt voor het installeren van lettertypen in Illustrator). Daarnaast worden de X-Fonter, Font Navigator, Suitcase en andere ook veel gebruikt. Er is ook een selectie van verschillende plug-ins voor het bekijken van lettertypen in de bestandsbeheerder Total Commander.

Stap 2

Lees de gebruikersrecensies van dit of dat hulpprogramma en kies degene die het beste bij u past. Download het programma van de officiële website van de ontwikkelaar. Download geen programma's van dubieuze sites en bestandshostingservices, deze kunnen virussen en Trojaanse paarden bevatten.

Stap 3

Installeer het programma volgens de instructies in de setup-menu-items. Houd er rekening mee dat registratie vereist is om sommige programma's te laten werken, en sommige zijn niet gratis. Start de applicatie en maak uzelf zorgvuldig vertrouwd met de interface. Download indien nodig de crack. Installeer lettertypen in Illustrator vanuit het managermenu.

Stap 4

Als u niet alleen Adobe Illustrator gebruikt, maar ook andere programma's waarvoor een lettertypebeheerder nodig is, installeer dan naast Adobe Type Manager aanvullende alternatieve programma's, aangezien elk van de beheerders zijn eigen nadelen en voordelen heeft, die zich op verschillende manieren manifesteren bij het uitvoeren van verschillende taken.

Stap 5

Zelfs als u in Illustrator werkt, kunt u programma's van derden gebruiken, omdat zelfs het meest geschikte programma vaak geen handige en toepasbare instellingen en functies heeft. Fontmanagers zijn licht van gewicht, dus 2 of 3 programma's nemen niet te veel ruimte op de harde schijf in beslag.

Aanbevolen: