Hoe Russische Lettertypen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Russische Lettertypen Te Installeren
Hoe Russische Lettertypen Te Installeren

Video: Hoe Russische Lettertypen Te Installeren

Video: Hoe Russische Lettertypen Te Installeren
Video: Lettertypes installeren 2023, Maart
Anonim

TrueType is de meest gebruikte technologie voor het presenteren van lettertypen onder Cyrillische lettertypen. Met Cyrillisch kun je teksten in elke toepassing typen, of het nu Microsoft Word of Adobe Photoshop is, in Russische letters. Het zoeken naar de juiste lettertypen en het installeren ervan is binnen enkele minuten gedaan.

Hoe Russische lettertypen te installeren
Hoe Russische lettertypen te installeren

instructies:

Stap 1

Om Russische lettertypen te zoeken, gaat u naar een zoekmachine, bijvoorbeeld Google of Yandex, en voert u "gratis Russische lettertypen downloaden" of "download Cyrillische lettertypen" in. De zoekmachine geeft u veel sites waar u uw favoriete lettertypen kunt selecteren en deze naar de harde schijf van uw computer kunt downloaden. Maar dit is niet het einde van de installatie van het lettertype.

Stap 2

Met TrueType-technologieën, evenals OpenType en andere typen lettertypen, kunt u lettertypen installeren via een speciaal paneel, en u kunt dit veel gemakkelijker doen als uw computer onder het Windows-besturingssysteem draait. Aangezien de lettertypen een gecompileerd bestand zijn, sleept u ze gewoon naar de map C: / Windows / Fonts en, indien nodig, laat u de actie namens de computerbeheerder uitvoeren door op "Ja" te klikken in het venster dat verschijnt. In een speciaal venster ziet u een strip voor het installeren van het lettertypebestand. Het installeren van een lettertype duurt meestal enkele seconden, daarna kunt u elke toepassing openen die met tekst werkt en het geïnstalleerde lettertype zoeken in het lettertypeselectievenster.

Populair per onderwerp