Hoe Voeg Ik Muziek Toe

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Ik Muziek Toe
Hoe Voeg Ik Muziek Toe

Video: Hoe Voeg Ik Muziek Toe

Video: Hoe Voeg Ik Muziek Toe
Video: HOE VOEG JE MUZIEK TOE AAN JE INSTAGRAM STORY'S 2024, Mei
Anonim

Communicatie via internet beperkt zich niet tot tekstberichten, zoals bijvoorbeeld gewone post. Gebruikers van forums en sociale netwerken dragen bestanden in audio-, grafische en videoformaten naar elkaar over in privéberichten en openbare discussies.

Hoe voeg ik muziek toe
Hoe voeg ik muziek toe

instructies:

Stap 1

Als u een muziekbestand wilt toevoegen aan een persoonlijk bericht op een sociaal netwerk of forum, opent u de pagina voor het maken van een bericht. Zoek de knop "Bijvoegen" onder de tekstvakken voor onderwerp en bericht. Klik Het. Als er een menu verschijnt waarin u wordt gevraagd een bestandsindeling te selecteren, selecteert u de indeling "Audio" en selecteert u vervolgens een bestand van uw computer of van internet. Plak in het tweede geval de URL van het bestand.

Stap 2

Open je profielpagina om een audiobestand aan je sociale netwerkmuur toe te voegen. Klik op de muur om het invoerveld voor berichten te activeren. Er verschijnt een knop "Bijvoegen" eronder. Klik erop, selecteer het bestandsformaat ("Audio"). Selecteer een bestand uit de bestanden die al zijn gedownload of van uw computer.

Aanbevolen: