Hoe Muziek Aan Video Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Aan Video Toe Te Voegen
Hoe Muziek Aan Video Toe Te Voegen

Video: Hoe Muziek Aan Video Toe Te Voegen

Video: Hoe Muziek Aan Video Toe Te Voegen
Video: 👉★MUZIEK TOEVOEGEN AAN VIDEO - GRATIS MUZIEK VOOR JE VIDEO'S - HOE VOEG JE MUZIEK AAN JE VIDEO TOE? 2024, Mei
Anonim

Een mooi vormgegeven film met een mooie off-screen melodie kan een goed cadeau zijn voor elke gelegenheid. Bovendien is het maken van een video thuis niet zo moeilijk: het belangrijkste is om een geschikt programma voor jezelf te vinden. En dat zijn er veel.

Hoe muziek aan video toe te voegen
Hoe muziek aan video toe te voegen

Beste Windows Movie Maker-assistent

Veel video-editors kunnen worden gebruikt om een muziekbestand aan een videoclip toe te voegen. Onder hen is de Windows Movie Maker-applicatie het populairst bij zowel beginners die net videobewerking onder de knie hebben als bij professionals. Het voordeel van het programma is de beschikbaarheid, omdat het deel uitmaakt van de standaardassemblage van het Windows-besturingssysteem, gebruiksgemak, handige en intuïtieve interface en veelzijdigheid. Met Windows Movie Maker is het maken van uw eigen film eenvoudig en met de AutoFilm-functie is het maken van video's vrijwel een kwestie van een paar muisklikken.

Als u in Windows Movie Maker een muziekfilm maakt, kunt u tegelijkertijd foto's en video's toevoegen, zowel vanaf uw computer, als rechtstreeks vanaf uw camera vastleggen.

Start de applicatie om met het programma te gaan werken. Aan de linkerkant van het werkvenster in het menu "Bewerkingen met de film" in het eerste gedeelte "Video-opname" vindt u de items "Video importeren", "Afbeeldingen importeren", "Muziek importeren". Voeg de gewenste bestanden toe aan het project en sleep ze naar het media-storyboard. Als u een muziekbestand aan uw video wilt toevoegen, schakelt u de tijdlijnweergave van storyboard naar tijdlijn. Wanneer u echter een melodie sleept, kan het programma automatisch overschakelen naar de gewenste modus, die onmiddellijk in een meldingsvenster verschijnt.

Indien nodig kun je de muziek inkorten door de schuifregelaar naar links te schuiven, of nog wat audiobestanden toevoegen.

Voeg de nodige overgangen, video-effecten, maar ook titels en credits toe aan het project. Evalueer vervolgens in het voorbeeldvenster (het bevindt zich aan de rechterkant van het "programma" op het bureaublad) het eindresultaat en ga verder met het opnemen van de voltooide film.

Niet alleen Nero

Het is net zo eenvoudig om achtergrondmuziek buiten het scherm toe te voegen in een van de Nero-toepassingen - Nero Vision of Nero Vision Xtra (latere versies). Om een muziekfilm met Nero te maken, start u het programma, in het hoofdmenu in het gedeelte "Video" selecteert u "Maak uw eigen schijf") of de afzonderlijke toepassing ervan (in sommige gevallen kan deze afzonderlijk worden geïnstalleerd). Vink vervolgens aan de rechterkant van het werkvenster het item "Film maken" aan en ga naar een nieuwe pagina. Hier moet u foto- of videobestanden toevoegen, indien nodig kunt u ze combineren, muzikale begeleiding en deze overbrengen naar de storyboard-schaal. Het programma heeft hints die bij bijna elke stap van je passen, dus er zouden geen problemen moeten zijn om het onder de knie te krijgen.

Foto DVD Maker Professioneel

Photo DVD Maker Professional is een ander hulpmiddel waarmee u muziek aan uw fotoclip kunt toevoegen. Tegelijkertijd kun je als muzikale plons zowel een deel van het nummer kiezen, het uitsnijden met de ingebouwde audio-editor, en de hele melodie. In dit geval wordt de duur van de frames automatisch ingesteld. U hoeft alleen op de knop "Synchroniseren" te klikken. De voltooide film kan op schijf worden gebrand, opgeslagen in een formaat voor weergave op draagbare apparaten en ook op uw sociale netwerkpagina worden geplaatst om online te kunnen worden bekeken.

Aanbevolen: