Hoe De Chronicles Of Riddick Te Beginnen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Chronicles Of Riddick Te Beginnen?
Hoe De Chronicles Of Riddick Te Beginnen?

Video: Hoe De Chronicles Of Riddick Te Beginnen?

Video: Hoe De Chronicles Of Riddick Te Beginnen?
Video: Xenoblade Chronicles (N3DS/Wii/WiiU) - Capitulo 33: El Campo Central de Mekonis 2024, Mei
Anonim

Elke min of meer succesvolle film krijgt een "spel gebaseerd op" - de Chronicles of Riddick is geen uitzondering. Het spel bleek zo goed te zijn dat velen het zelfs hoger beoordeelden dan de film zelf, en daarom is het niet verwonderlijk dat het enkele jaren na de release nog steeds relevant is. Het product heeft echter enkele technische overlays niet omzeild, dus het is niet altijd mogelijk om het de eerste keer te starten.

Hoe te beginnen
Hoe te beginnen

instructies:

Stap 1

Kies de editie die bij uw pc past. Er zijn twee versies van The Chronicle of Riddick: het origineel zelf en een verbeterde HD-versie. Er zijn een aantal fundamentele verschillen: het eerste deel werkt op zwakkere machines, maar alleen op Windows XP; de tweede daarentegen vereist veel meer stroom en is geïnstalleerd op Windows 7, maar heeft verbeterde grafische afbeeldingen en een extra plothoofdstuk. Kies op basis van de mogelijkheden van uw computer de installatieoptie die het beste bij u past.

Stap 2

Installeer de patch voor ATI. Vanwege technische onvolkomenheden ondersteunt het spel mogelijk sommige modellen videokaarten van deze fabrikant niet. Het probleem is echter niet dodelijk: het wordt opgelost door de juiste software te installeren - stuurprogramma's die de ontwikkelaars na de release extra hebben uitgebracht. Als dit niet helpt, download dan het Riva Tuner-programma en stel de compatibiliteit "1.5" in de OpenGL-instellingen in en reset de instellingen naar "standaard" in alle programma's van derden.

Stap 3

Controleer de originaliteit van het pakket. Op internet zijn er veel RePack-edities die het originele product willekeurig wijzigen: ze sluiten er extra talen uit, hercoderen video's of installeren extra opties. Dit alles kan op de een of andere manier de flexibiliteit van het spel verminderen, en het zal stoppen met draaien op bepaalde soorten systemen. Gebruik alleen de originele installatieschijf of de Steam-versie.

Stap 4

Verwijder de scheur. Een van de eerste amateurvertalingen in het Russisch, die op het netwerk verscheen, onderscheidde zich door een zeer twijfelachtige prestatie: het vereiste de alternatieve installatie van verschillende bestanden tijdens de passage - daarom startte voor veel gebruikers het spel ermee gewoon niet. Als deze (of een vergelijkbare) vertaling op jouw versie van het spel is geïnstalleerd, moet deze worden verwijderd of, als dit niet mogelijk is, de officiële Russische versie downloaden.

Aanbevolen: