Hoe Te Beginnen 2 Skype

Inhoudsopgave:

Hoe Te Beginnen 2 Skype
Hoe Te Beginnen 2 Skype

Video: Hoe Te Beginnen 2 Skype

Video: Hoe Te Beginnen 2 Skype
Video: Skype Handleiding deel 2: hoe gebruik je Skype? 2024, Mei
Anonim

Een groot aantal gebruikers is bekend met het Skype-programma. Soms wordt het nodig om gelijktijdig met dit programma te werken met twee accounts. In dergelijke situaties is het belangrijk om te weten hoe u twee Skype-programma's tegelijkertijd correct kunt starten.

Hoe te beginnen 2 Skype
Hoe te beginnen 2 Skype

Noodzakelijk

Skypen

instructies:

Stap 1

Als u niet van plan bent om constant twee exemplaren van Skype uit te voeren, gebruik dan de opdrachtregel. Open eerst het programma op de gebruikelijke manier. Schakel automatische gebruikersautorisatie uit. Als dit niet wordt gedaan, werkt u na het opnieuw opstarten van het programma vanuit één account in twee vensters.

Stap 2

Vul de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord in en klik op de knop Verbinden. Log in op het programma met het geselecteerde account. Druk nu op de toetsencombinatie "Start" en R. Typ cmd en druk op Enter om naar de opdrachtregel te gaan.

Stap 3

Selecteer het lokale station C door cd C: te typen. Ga nu naar de directory waar het Skype-programma staat. Gewoonlijk moet u de opdracht cd-programmabestanden / skype / telefoon invoeren en op de Enter-toets drukken.

Stap 4

Voer nu het commando skype.exe / secundair in en druk op de Enter-toets. Na een tijdje wordt er een nieuw Skype-venster geopend. Herhaal de procedure voor het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord met de gegevens van het tweede account. Vink in dit geval ook niet het vakje aan naast "Automatisch inloggen bij het starten van het programma".

Stap 5

Als u van plan bent vaak twee accounts tegelijk te gebruiken, maakt u een nieuwe snelkoppeling voor het bestand skype.exe. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad Snelkoppeling en in het veld Doel voeg / secundair toe na de aanhalingstekens. Klik op de knop "Toepassen" om de opgegeven parameters op te slaan. Wanneer u nu deze snelkoppeling opent, wordt een tweede exemplaar van Skype gestart.

Aanbevolen: