Hoe Te Beginnen Vanaf De Opdrachtregel

Inhoudsopgave:

Hoe Te Beginnen Vanaf De Opdrachtregel
Hoe Te Beginnen Vanaf De Opdrachtregel

Video: Hoe Te Beginnen Vanaf De Opdrachtregel

Video: Hoe Te Beginnen Vanaf De Opdrachtregel
Video: Understanding Windows Applications: Day 5 Threads and Handles 2024, April
Anonim

Ondanks de vrij brede mogelijkheden van het opdrachtregelhulpprogramma, is het oproepen van het hoofdmenu Start er niet een van, maar de taak om de geselecteerde toepassing vanaf het opdrachtregelprogramma te starten, kan worden opgelost met behulp van standaardhulpmiddelen van het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Hoe te beginnen vanaf de opdrachtregel
Hoe te beginnen vanaf de opdrachtregel

instructies:

Stap 1

Druk tegelijkertijd op de functietoetsen Win + K of druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure uit te voeren voor het starten van de tool "Opdrachtregel".

Stap 2

Typ cmd in het veld Openen en klik op OK om de lancering te bevestigen.

Stap 3

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's om het opdrachtregelprogramma als beheerder uit te voeren.

Stap 4

Vouw de link "Standaard" uit en open het contextmenu van het element "Opdrachtregel" door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 5

Geef de opdracht Uitvoeren als beheerder op en maak uzelf vertrouwd met de basisopdrachten van het hulpprogramma door de waarde cmd /? in het tekstvak.

Stap 6

Zoek de map waar het programma staat dat is geselecteerd om vanaf de opdrachtregel te openen en voer de waarde cd C: Programmabestanden programmanaam in het tekstvak in.

Stap 7

Druk op de softkey met het label Enter om de wijziging naar de geselecteerde map te bevestigen en voer de waarde programmanaam.exe in het tekstvak van de opdrachtprompt in.

Stap 8

Bevestig het starten van de gewenste applicatie door op de Enter-functietoets te drukken.

Stap 9

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Uitvoeren" om een alternatieve procedure uit te voeren voor het starten van het geselecteerde programma met behulp van de opdrachtregeltool.

Stap 10

Typ cmd in het veld Openen en klik op OK om te bevestigen dat het opdrachtregelprogramma actief is.

Stap 11

Voer het pad in het tekstvak van de opdrachtprompt in en druk op Enter om de opdracht uit te voeren om een lijst met mappen weer te geven die uitvoerbare bestanden bevatten.

Stap 12

Selecteer de applicatie die moet worden gestart in de lijst die wordt geopend en druk op de Enter-toets om de lancering te bevestigen.

Aanbevolen: