Hoe Te Beginnen Met Replicatie

Inhoudsopgave:

Hoe Te Beginnen Met Replicatie
Hoe Te Beginnen Met Replicatie

Video: Hoe Te Beginnen Met Replicatie

Video: Hoe Te Beginnen Met Replicatie
Video: Havo 5 | DNA | Basisstof 2 DNA replicatie 2024, Mei
Anonim

De taak van het starten van het replicatieproces kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende standaardmethoden van het Microsoft Windows-besturingssysteem. De enige voorwaarde is dat de gebruiker beheerdersrechten en/of lidmaatschap heeft in de groep "Domeinbeheerders".

Hoe te beginnen met replicatie
Hoe te beginnen met replicatie

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van het besturingssysteem Druk op de knop "Start" en ga naar het item "Configuratiescherm" om het replicatieproces onmiddellijk te starten.

Stap 2

Open het knooppunt "Beheer" door met de muis te dubbelklikken om de WINS-service te starten en herhaal dezelfde procedure met het item "WINS-service".

Stap 3

Geef de vereiste WINS-server op en selecteer "Replicatiepartners".

Stap 4

Gebruik de opdracht "Replicatie starten" in het menu "Actie" van de bovenste werkbalk van het programmavenster en bevestig de onmiddellijke start van het proces door op de knop "Ja" in het geopende aanvraagvenster te klikken.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's om de bewerking uit te voeren om de replicatie te starten met behulp van bt, -nodes en de Snap-in Manager-service.

Stap 6

Vouw het knooppunt "Beheer" uit door met de muis te dubbelklikken en klik op de knop "Active Directory - Sites en services".

Stap 7

Vouw de link "Sites" in het linkerdeelvenster van het toepassingsvenster uit en open de groep van de vereiste internetsite die moet worden gesynchroniseerd met de geselecteerde replicatiepartners.

Stap 8

Ga naar Servers en vouw de koppeling Bestemmingsserver uit om het item NTDS-instellingen te definiëren.

Stap 9

Klik op de objectknop NTDS-instellingen en open het contextmenu van het gewenste verbindingsobject in het rechterdeel van het toepassingsvenster.

Stap 10

Geef de opdracht Nu repliceren op en klik op OK om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 11

Keer terug naar het menu Beheer en vouw het knooppunt DFS Distributed File System uit om de replicatie te starten met een alternatieve methode.

Stap 12

Specificeer de hoofdnaam van de server of de link die moet worden gerepliceerd en selecteer de opdracht "Replicatie configureren" in het menu "Actie" van de bovenste werkbalk van het programmavenster.

Stap 13

Volg de aanbevelingen van het hulpprogramma Replicatieconfiguratiewizard.

Aanbevolen: