Audio Toevoegen Aan Een Video

Inhoudsopgave:

Audio Toevoegen Aan Een Video
Audio Toevoegen Aan Een Video

Video: Audio Toevoegen Aan Een Video

Video: Audio Toevoegen Aan Een Video
Video: PR - Audio toevoegen aan video 2024, Mei
Anonim

Als u achtergrondmuziek buiten het scherm aan uw film wilt toevoegen, selecteert u een geluidsbestand en gebruikt u een speciaal videoverwerkingsprogramma. Op basis van de parameters die voor u belangrijk zijn, kunt u het meest geschikte hulpprogramma kiezen.

Audio toevoegen aan een video
Audio toevoegen aan een video

Noodzakelijk

  • - video bestand;
  • - muziekbestand;
  • - muvee Reveal- of CyberLink PowerDirector-software.

instructies:

Stap 1

Muvee-onthulling openen. Na het starten van de applicatie, op de bovenste werkbalk, zoek en klik op de "Toevoegen" knop. Geef vervolgens in het vervolgkeuzevenster de locatie op van de bestanden die u nodig hebt. Open de doelmap, markeer de videobestanden waarin u audio wilt toevoegen en voeg ze toe aan het project.

Stap 2

In de linkerbenedenhoek van het werkvenster van het programma, in het gedeelte "Muziek", voegt u een of meer muziekbestanden toe aan het project. Ga vervolgens naar het menu "Instellingen" (het bevindt zich in de rechter benedenhoek) en selecteer de parameters die nodig zijn voor uw film: het volume van de muzikale begeleiding, de duur. Druk vervolgens op de OK-knop om de instellingen toe te passen. Ga dan naar de optie "Muvee opslaan".

Stap 3

Op dezelfde manier kunt u muziek toevoegen aan een videobestand in CyberLink PowerDirector. Start de toepassing, klik in de linkerbovenhoek op de knop "Bestand" en selecteer vervolgens de importoptie in het vervolgkeuzevenster. Vink in het geopende venster het item "Multimediabestanden" aan of gebruik de sneltoets CTRL + Q.

Stap 4

Voeg videobestanden en muziek toe aan je project die je als soundtrack wilt gebruiken. Plaats je muziek- en videobestanden op de juiste tracks (de eerste bovenaan is video, de tweede is audio). Snijd indien nodig de muziek bij en laat het gewenste gedeelte over.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op een muziekbestand op de werktrack om de achtergrond- en muziekopties te selecteren, en definieer ook het geluidsvolumeniveau. Hier kunt u ook audio aan de video toevoegen. Daarna hoeft u alleen maar het project op te slaan en het resultaat op te schrijven.

Aanbevolen: