Hoe Te Registreren Doctor Web

Inhoudsopgave:

Hoe Te Registreren Doctor Web
Hoe Te Registreren Doctor Web

Video: Hoe Te Registreren Doctor Web

Video: Hoe Te Registreren Doctor Web
Video: Dr Web Cureit как скачать, настроить, проверить на вирусы? 2024, Mei
Anonim

DrWeb is een vrij algemeen antivirusprogramma waarvan de prioriteit is om uw computer op internet te beschermen. Maar net als elk ander antivirusprogramma heeft DrWeb registratie nodig. Dienovereenkomstig kunt u zonder een product te registreren het eenvoudigweg niet gebruiken of handtekeningen bijwerken.

Hoe te registreren Doctor Web
Hoe te registreren Doctor Web

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - DrWeb-antivirus;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om een antivirusprogramma te registreren, hebt u een registratiesleutel nodig die samen met het programma wordt gedistribueerd. Bekijk alle bestanden die u samen met dit antivirusprogramma hebt ontvangen, nauwkeurig. Onder hen moet een activeringssleutel zijn.

Stap 2

Als u DrWeb tijdens het installatieproces moet activeren, hoeft u alleen maar het pad naar de sleutel op te geven. Er zou een bladerknop op het registratiescherm moeten zijn. Klik op deze knop en selecteer het pad naar de sleutel. Klik vervolgens op OK of Activeren. De antivirus wordt geregistreerd en u kunt doorgaan met de installatieprocedure.

Stap 3

Sommige versies van DrWeb kunnen een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen. Om deze gegevens te krijgen, moet u uw profiel registreren op de officiële website van het bedrijf. Vervolgens moet u tijdens het installatieproces de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren die u hebt gekozen bij het registreren van uw profiel.

Stap 4

Nadat het programma is geïnstalleerd, wordt het geregistreerd. Door een antivirusprogramma op deze manier te registreren, krijgt u in de regel een triviale gebruiksvoorwaarden van het programma, waarvan de duur afhankelijk is van de versie van DrWeb. Na deze periode kunt u een licentie kopen of weigeren deze te gebruiken. Er kan zich een situatie voordoen waarin de antivirus na een korte tijd wel zal werken, maar u gewoon niet in staat bent om de databases met virusbedreigingen bij te werken.

Stap 5

Als het productregistratiescherm niet verscheen tijdens de installatie van het programma en u de overeenkomstige optie niet in het antivirusmenu hebt gevonden, kunt u het programma registreren door uw sleutel te kopiëren naar de hoofdmap waar het programma is geïnstalleerd. Daarna wordt de antivirus geregistreerd.

Stap 6

Activeringssleutels voor het DrWeb-programma kunnen worden gekocht op de officiële website van het bedrijf. Houd in dit geval zeker rekening met de versie van uw antivirusprogramma.

Aanbevolen: