Microsoft Office Installeren Vanaf Een Flashstation

Inhoudsopgave:

Microsoft Office Installeren Vanaf Een Flashstation
Microsoft Office Installeren Vanaf Een Flashstation

Video: Microsoft Office Installeren Vanaf Een Flashstation

Video: Microsoft Office Installeren Vanaf Een Flashstation
Video: How to install office 2013 from a flash drive 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk bevinden velen zich in een situatie waarin ze dringend een Microsoft Word-document moeten afdrukken of openen. Maar het Microsoft Office-programma was niet op de computer geïnstalleerd. Dienovereenkomstig moet het worden geïnstalleerd. Maar wat als je geen installatieschijf hebt of je optische drive kapot is? Het probleem is heel eenvoudig opgelost. Je moet een USB-stick nemen en daar het Microsoft Office-programma kopiëren, dat je bijvoorbeeld van vrienden kunt nemen.

Microsoft Office installeren vanaf een flashstation
Microsoft Office installeren vanaf een flashstation

Het is nodig

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Microsoft Office-programma;
  • - USB-stick;
  • - WinRAR-programma.

instructies:

Stap 1

De procedure voor het installeren van Microsoft Office vanaf flashstations verschilt niet veel van het installeren van dit programma vanaf schijf. Wanneer u het installatieprogramma van het Microsoft Office-programma kopieert, zorg er dan voor dat absoluut alle bestanden naar de USB-stick worden overgebracht. Anders wordt het programma gewoon niet geïnstalleerd en als het is geïnstalleerd, werkt het niet correct.

Stap 2

Om Microsoft Office vanaf een flashstation te installeren, moet u eerst zelf de wizard Programma-installatie starten, aangezien het USB-flashstation niet automatisch opstart. Open hiervoor de USB-stick en ga vervolgens naar de hoofdmap van het programma-installatieprogramma. Zoek in deze hoofdmap de Setup of Autorun. Dubbelklik op een van deze bestanden. Daarna start de installatiewizard. Installeer vervolgens, volgens de aanwijzingen van de "Wizard", het programma op de harde schijf van uw computer. Het verschil is dat installeren vanaf een USB-stick langer kan duren dan installeren vanaf een schijf.

Stap 3

Er kan zich ook een situatie voordoen waarin u een ISO-image van het Microsoft Office-programma op een USB-flashstation hebt opgeslagen. Dit is een virtuele schijfkopie. Maar het is helemaal niet nodig om extra programma's te downloaden voor het werken met virtuele schijven om het programma vanaf een USB-stick te installeren. Maar om een ISO-image met Microsoft Office vanaf een USB-flashstation te installeren, moet WinRAR geïnstalleerd zijn. Bovendien een van de nieuwste versies, aangezien oudere versies het werken met ISO-images niet ondersteunen.

Stap 4

Voer het WinRAR-programma uit. Selecteer in het hoofdmenu van het programma het onderdeel "Wizard". Vink in het venster dat verschijnt het item "Archief uitpakken" aan. Geef in het volgende venster het pad op naar de programma-image die op de USB-stick is opgeslagen en klik op "Volgende". Selecteer in het volgende venster waar de bestanden moeten worden uitgepakt en klik op "Voltooien". De afbeeldingsbestanden worden nu uitgepakt naar de geselecteerde map.

Stap 5

Open vervolgens de hoofdmap van het uitgepakte programma en zoek daar het Setup- of Autorun-bestand op door er met de linkermuisknop op te dubbelklikken. Verdere handelingen zijn over het algemeen hetzelfde als in de vorige situatie.

Aanbevolen: